27. júla 2024

Kauza 39/51 – Opitá ministerka za volantom išla vyzdvihnúť zdrogovanú kamarátku

Kauza 43/51 – Sľubovali odborníkov, trafiky dali straníkom

Kauza 43/51 – Sľubovali odborníkov, trafiky dali straníkom

Zdielajte

Človeku sa niekedy normálne rozum zastaví nad tým, akí ľudia nám vládli. Vo vládach Igora Matoviča a aj Eduarda Hegera mala na starosti rezort kultúry neviditeľná Natália Milanová. Počas jej ministrovania do médiá unikla jej mailová komunikácia s bývalý novinárom, SISkárom a pobočníkom Mariána Kočnera, Petrom Tóthom, ktorý bol jeho pravou rukou.

Okrem toho, že Milanovej pomáhal s blogmi, aby sa presadila v politike a okrem romániku, ktorý je už minulosťou, v nej zaujala pasáž, v ktorej sa ministerka Milanová priznáva svojmu milencovi, že sadla za volant značne opitá. Milanová sa svojmu „tútorovi“ doslova priznala, že šoférovala opitá, keď išla pre kamarátku, ktorá sa zdrogovala z marihuanových koláčikov. Pani Milanová si asi neuvedomila, že sa sama dopustila trestného činu, keď nenahlásila polícií svoju sfetovanú kamošku. Marihuanové koláčiky, nech sú akékoľvek sladké a chutné, sú u nás zakázané a ich konzumácia je rovnako trestná ako ich predaj. 

Vtedajšiu pani ministerku som preto vyzval, aby sa ľuďom ospravedlnila a z verejnej funkcie odišla. Ona to však nespravila. Naopak, ministrovala ďalej. A dnes kandiduje do parlamentu za stranu Igora Matoviča z 20. miesta. Gratulujem, pán Matovič.

RIEŠENIE: Pani exministerka kultúry má dobrého učiteľa. Aj Matovič sa rád priznáva k starým hriechom, aby odpútal pozornosť od aktuálnych problémov. Pani ministerka je dnes mimo politiky a riešením je, aby tam aj ostala. Veď za tri a pol roka Slovensko ani nevie, kto vlastne ministrom kultúry bol…

Martin Dorčák


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *