27. júla 2024

Video-Čatupová, Wlachovský a Palkovič – Opäť o nás bez nás hlasovali v New Yorku na zhromaždení OSN za prijatie politickej „Deklarácie o rozšírení ambícií WHO“.

Čo robí slovenský patológ a minister zdravotníctva v New Yorku? MAJÚ NAPONÁHLO?!?

Čo robí slovenský patológ a minister zdravotníctva v New Yorku? MAJÚ NAPONÁHLO?!?

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Miro Heredoš sa venoval, jednej závažnej téme, ktorá sa týka našej zahraničnej politiky a zdravotníctva. Ide o to, že naši zástupcovia na Valnom zhromaždení OSN v New Yorku, konkrétne prezidentka Zuzana Čaputová, Wlachovský a Palkovič hlasovali za prijatie politickej „Deklarácie o rozšírení ambícií WHO“.

Čo to znamená? Znamená to, že Slovensko podporilo plán Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) na posilnenie jej úlohy a kompetencií v oblasti globálneho zdravia. WHO chce mať väčší vplyv na rozhodovanie štátov, koordinovať celosvetovú odozvu na pandémiu, monitorovať dodržiavanie medzinárodných zdravotných predpisov a zvyšovať financovanie svojej činnosti.

Prečo nás o tom neinformovali? Prečo nám nevysvetlili, aké dôsledky bude mať táto deklarácia pre naše zdravie a suverenitu? Prečo nás nezapojili do diskusie o tejto dôležitej otázke?

Myslím si, že je to veľká chyba a zrada našich národných záujmov. Slovensko by malo byť súčasťou medzinárodnej spolupráce v boji proti pandémii, ale nie za cenu podriadenia sa nedôveryhodnej a skorumpovanej organizácii. Slovensko by malo chrániť svoju suverenitu a rozhodovaciu právomoc v oblasti zdravotníctva. Slovensko by malo požadovať reformu WHO, nie jej posilnenie.

Vyzývam preto prezidentku Čaputovú, Wlachovského a Palkoviča , aby verejne vysvetlili svoje hlasovanie a odvolali svoju podporu tejto deklarácii. Vyzývam tiež všetkých občanov, aby sa zapojili do diskusie o tejto téme a vyjadrili svoj názor. Nezostaneme ľahostajní voči tomu, čo sa deje s naším zdravím a našou krajinou. JNS


Miro Heredoš: DEKLARÁCIA WHO PODPÍSANÁ V NEW YORKU V OSN

Priatelia, bime na poplach!

Verejná otázka na Čatupovú, Wlachovského a Palkoviča – prečo neinformujete verejnosť, že ste za Slovensko hlasovali v New Yorku na Valnom zhromaždení OSN za politickú „Deklaráciu o rozšírení ambícií WHO pre zdravie a pohodu vo svete po Covide“?

Za agendu „Všeobecného zdravotného pokrytia“ za ktorou sa schováva v budúcnosti získanie riadiacej a koordinačnej úlohy WHO pri budúcich pandémiach?

Ja som si túto deklaráciu preštudoval – má 109 bodov a WHO stavia do polohy akéhosi svetového zdravotníckeho vodcu, ktorý odporúča čo majú robiť v sfére zdravia po „pandémii“ národné štáty a chce sa tak nebadane ujať akéhosi „zdravotníckeho vedenia“ sveta.

Cez „pandémiu“ Covid to robilo WHO formou odporúčaní pre národné štáty, ktoré nemuseli byť a nemali byť akceptované – toto však pomaly smeruje k tomu, že nariadenia WHO budú chcieť byť v blízkej budúcnosti formulované formou diktátu nad národnými štátmi, kde digitálne zdravie bude cestou ako nás vypnúť a vyradiť zo systému!

Napríklad bod 79 tejto deklarácie hovorí jasne: cieľ je podporovať zákonmi a nariadeniami vytváranie digitálneho zdravotného systému, komunikačných a informačných technológií, ktoré budú všeobecne dostupné – teda budovanie digitálnej zdravotnej identity jednotlivca v náväznosti na Globálnu stratégiu WHO na roky 2020 až 2025.

Priatelia,

tu WHO jednoznačne touto politickou deklaráciou chce uchopiť pomaly politickú moc nad národnými štátmi a ich zdravotníckou politikou a chce sa postaviť na úroveň rozhodovania za vlády k čomu smeruje jednoznačne aj Pandemická zmluva o ktorej sú záhadne všetci ticho.

🇪🇺 Verejne vyzývam hlavne politikov, ktorí sa už chystajú do novej vlády – aby sa demaskovali a okamžite verejnosti povedali, že blížiacu sa Pandemickú zmluvu odmietnu a naše deti, rodičov a občanov Slovenskej republiky nevydajú do digitálneho a covidového otroctva, ktoré sa na nás chystá!

Ak tak verejne neurobia, nesmieme im prejaviť volebnú dôveru 30. septembra 2023 a navyše – v takejto EU ani WHO nemáme čo hľadať!



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *