11. mája 2024

Judita. Laššáková: V éteri sa objavujú stále novšie a novšie vyjadrenia. Hlavne však také, ktoré odhaľujú nevedomosť základných faktov.

0
udita. Laššáková: V éteri sa objavujú stále novšie a novšie vyjadrenia. Hlavne však také, ktoré odhaľujú nevedomosť základných faktov.

udita. Laššáková: V éteri sa objavujú stále novšie a novšie vyjadrenia. Hlavne však také, ktoré odhaľujú nevedomosť základných faktov.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


V éteri sa objavujú stále novšie a novšie vyjadrenia. Hlavne však také, ktoré odhaľujú nevedomosť základných faktov. Problém je, že tieto nápady idú od ľudí, ktorí kandidujú vo voľbách.

V éteri sa objavujú stále novšie a novšie vyjadrenia. Hlavne však také, ktoré odhaľujú nevedomosť základných faktov. Problém je, že tieto nápady idú od ľudí, ktorí kandidujú vo voľbách. Tieto vyjadrenia nie sú len nepravdivé, ale aj nebezpečné. Môžu zavádzať voličov, podkopávať dôveru v demokraciu a ohrozovať zdravie a bezpečnosť občanov. Preto je dôležité, aby sme si overovali pravdivosť informácií, ktoré počujeme alebo čítame. Aby sme sa nenechali ovplyvniť falošnými správami, propagandou alebo manipuláciou. Aby sme si uvedomili, že naše rozhodnutia majú dôsledky pre nás i pre našu spoločnosť.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *