8. septembra 2024

Už viem, prečo Matovič „vyhral“ alebo Pavlínka sa musí obracať

Už viem, prečo Matovič „vyhral“ alebo Pavlínka sa musí obracať

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Autor: vltava222/blog Pravda
Priateľ má mamičku, ktorá v primerane dobrom zdraví pred mesiacom prekročila vekovú hranicu 95 rokov. Nebyť sfušovanej operácii kĺbu, ešte by to dala všetko do poriadku, ako často hovorí. Jej duševnú agilnosť možno závidieť. Zanietene debatuje nielen o Ficovi, ale aj hokeji.

Celú volebnú noc presedela pri rádiu. Informáciu o Matovičovej „výhre“ prijala tak, že telefónom burcovala všetkých príbuzných a možno aj známych s tým, že tých 500 eur od Matoviča je už istých. Ona to pochopila tak, že práve prítomnosť OĽANO v parlamente je tou zárukou, že celkom zaujímavá sumička na prilepšenie je už v kešeni.

Keď sa nasledujúci večer z reportáží v televíziách dozvedela, že Matovič prevalcoval všetkých a získal aj vyše 90 percent v mnohých rómskych osadách, bolo jej všetko jasné. Keď ona uverila, prečo nie aj ostatní záujemcovia o pol tisíca eur.

A zlatý klinec ? Keď to Matovič nezariadi v parlamente, určite nájde aj iné spôsoby. Nemôže predsa riskovať, že celé hordy voličov, ktorí už napevno rátajú s peniažkami a obišli by naprázdno, sa nenahrnú k jeho novostavbe v Trnave. Z veľkej lásky sa to rýchlo môže obrátiť na veľkú zlosť.

Takže, financmajsterka v Matovičovej rodine sa bude mať čo obracať. Či to Pavlínka tuší alebo nie, čo si navaril Igor, nevedno. Ak nebude poldruha miliardy zo štátneho, ak doma povymetá všetky kúty, niečo sa nájde.

A teraz celkom vážne. Nejde len o rómske osady a tých nešťastných 500 eur, pre ľudí, ktorí uverili a možno ešte veria, ale najmä o ďalší vývoj v tomto utrápenom štáte. Pán Fico síce vyhral, ale zdá sa, ako keby prezidentka už zostavovala vládu. Jednu už domrvila, možno sa chystá na repete ? Na fotke s Ficom sa obaja tvária akoby pred rozvodom a s mladším Šimečkom ako pri ťuťumuťu, pardon toto nie je vhodný výraz, tak ako pri slávnosti pri vinobraní.

Len aby nám to víno nezhorklo.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.