8. septembra 2024

Včera to začalo, dnes sa pritvrdzuje. Od rána do večera budeme počúvať len o abecedároch …

Iliev v politikej relácii končí: Vydupal si novú reláciu s názvom "Špeciál s Ilievom" prví hostia budú, manželia Simona Salátová a Joe Trendy.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Včera to začalo, dnes sa pritvrdzuje. Od rána do večera budeme počúvať len o abecedároch LGBTQI++++.

Rok po tragédii na Zámockej ulici v Bratislave sa podľa majiteľa Teplárne situácia na Slovensku nezlepšila. Práve naopak – LGBTI+ ľudia čelia ešte väčšej nenávisti.
Hoci sa po minuloročnom teroristickom útoku na Zámockej ulici v Bratislave stretol s obrovskou vlnou solidarity a podpory, zarážajú ho nenávistné komentáre na sociálnych sieťach, v ktorých ľudia posielajú LGBTI+ ľudí do koncentračných táborov. Majiteľ Teplárne Roman SAMOTNÝ otvorene hovorí o tom, že ani smrť Juraja a Matúša nezabránila niektorým politikom či cirkevným predstaviteľom v tom, aby strašili gejmi, lesbami či transrodovými ľuďmi.

Celý rozhovor

Majiteľ Teplárne Roman SAMOTNÝ

Včera to začalo, dnes sa pritvrdzuje. Od rána do večera budeme počúvať len o abecedároch LGBTQI++++.

Vraj sa ich situácia zhoršuje. Ja to ale nejak nepozorujem. Ako sa situácia zhoršila napríklad práve uplakanému Ilievovi? Má zlú prácu? Dostáva nižší plat len preto, že je gay? Nezdá sa mi. Naopak, dáva sa mu veľký priestor a diskutovať chodí dokonca na Úrad vlády, ako včera.

Nech sa nikto nehnevá, ale toto sú len náreky výraznej menšiny. Menšiny aj medzi inak orientovanými. Pretože normálny človek nemá potrebu verejne vykrikovať, čo má rád v posteli. Normálny človek to považuje za intímnu záležitosť, ktorú nepotrebuje každému vešať na nos. Nuž a tí, ktorí na seba potrebujú stále upozorňovať, ako Iliev, a stále sa štylizovať do role obete, by mohli spĺňať aspoň jednu malú podmienku – nech ako obeť aspoň vyzerajú. Pretože keď sa mi arogantný pánko v oblečíku, ktorý za svoje moderovanie dostáva mastnú výplatu, sťažuje, ako je na Slovensku prenasledovaný, tak dostávam záchvaty smiechu.

Marek Kurta / JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.