24. októbra 2024

VIDEO: Epický záver úradovania Čaputovej vlády: „Tak osobitú kombináciu odbornosti a humoru som ešte nestretla,“ Mimoriadne falošný a nekompetentný prejav..

Epický záver úradovania Čaputovej vlády: „Tak osobitú kombináciu odbornosti a humoru som ešte nestretla,“ Mimoriadne falošný a nekompetentný prejav..

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Slovenská republika si po dnešku hlboko vydýchla. Po troch rokoch ťažkého amaterizmu, deštrukcie právneho štátu, obmedzovania ľudských a občianskych práv, prenasledovania iných názorov a rozdeľovania spoločnosti v doteraz nevídanej miere, odchádza do minulosti s veľkou hanbou režim, ktorý sa do našej histórie aj s predchádzajúcimi dvoma vládami zapíše veľkými červenými písmenami, ako memento a varovanie pre budúce generácie, ako dopadne taký štát, keď si ľudia zvolia do jeho čela prívržencov progresívno-liberálnej ideológie, poskokov globalistov, citovo ploché individuá s narušenou štruktúrou osobnosti, sociopatov a osoby s hlboko zakoreneným antidemokratickým a totalitným zmýšľaním.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová poďakovala členom odchádzajúcej vlády odborníkov za odhodlanie, odvahu a ochotu ísť do verejnej služby. Tiež za profesionalitu a príspevok k zlepšeniu politickej kultúry a komunikácie.

Premiéra Ľudovíta Ódora a ministrov odchádzajúcej vlády prijala hlava štátu v utorok popoludní v Prezidentskom paláci. „Predstavovali ste vládu odborníkov, nie reprezentantov politických strán, čo sa veľakrát ukázalo skôr v kritike v parlamente než vo vašej podpore,“ povedala.

Zdôraznila, že úlohou vlády bolo upokojenie situácie a dosiahnutie míľnikov, ktoré si stanovila v programovom vyhlásení. Premiérovi poďakovala za konštruktívnu spoluprácu.

„Tak osobitú kombináciu odbornosti a humoru som ešte nestretla,“ podotkla prezidentka.

Premiér vyzdvihol tímový duch vlády odborníkov. „Rád by som sa poďakoval za spoluprácu a úsilie vyvinuté v prospech ľudí na Slovensku,“ povedal.

Viac vo videu:

Prezidentka vymenuje v stredu (25. 10.) popoludní novú vládu Roberta Fica (Smer-SD). Členov nominovali koaličné strany Smer-SD, Hlas-SD a SNS.
 
ZDROJ: Hnonline / YouTube / InfoVojna


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.