8. septembra 2024

Slavěna Vorobelová-Matovičovi nechutí vlastná medicína

Slavěna Vorobelová-Matovičovi nechutí vlastná medicína

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Na ustanovujúcej schôdzi novozloženého parlamentu sa opozičný poslanec Igor Matovič rozčuľoval nad tým, že počas predvolebnej kampane sa na jeho manželku vytiahla správa o tom, že si z ukradnutých peňazí postavila kaštieľ v Turčianskej Štiavničke. Túto správu Matovič označil ako bohapusté klamstvo a obvinil z jej šírenia Pellegriniho. Nebudem teraz riešiť či manželia Matovičovci vlastnia, alebo nevlastnia nejaký kaštieľ, to nech si riešia zákonnou cestou sami, ak sa cítia ukrivdení na svojich právach (predmetný článok dňa 27. septembra 2023 zverejnil napr. internetový portál Plus jeden deň pod názvom „Šokujúce odhalenie strany Hlas-SD: Matovič je nový gróf z Turca“). Ale nedá mi nevyjadriť sa k tomu Matovičovmu kvíleniu v NR SR a tomu nebotyčnému pokrytectvu tohto vynikajúceho manipulátora a samozvaného spasiteľa z Trnavy, ktorému z mne nepochopiteľných dôvodov stále značná časť populácie Slovenska dôveruje a považuje ho za osloboditeľa a božieho bojovníka proti mafii a zločinu.

Prečo sa ten Matovič sťažuje na takýto spôsob predvolebného súboja o voliča?! Zrazu mu nechutí vlastná medicína a zabudol ako tesne pred dňom konania parlamentných volieb 2020 práve on prišiel s videami o Počiatkovej vile na Francúzskej riviére, ktorú oblepil detinskými plagátikmi s nápisom „Majetok Slovenskej republiky“?! Pritom dnes už vieme, že si to celé vymyslel a bohapusto tým oklamal a podviedol voličov. A to nebolo jeho jediné podvodnícke tvrdenie, ktorým sa snažil manipulovať verejnú mienku pomocou vykonštruovaných tvrdení a klamstiev ako taký skorumpovaný kajúcnik.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.