27. júla 2024

Chrapúň Galko, ktorý predával samopaly vz. 58 P po 12,11 eur/kus začal mať silácke reči. Pridal už aj vulgarizmy.

Ľubomír Galko obviňuje Fica z podnecovania k ďalšiemu atentátu autor Galkovi navrhuje, aby vyhľadal psychologickú pomoc.

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Ľubomír Galko našiel novú záľubu. Začal vulgárne urážať protivníkov, na internete. Chmelára nazval „iba“ agentom agresora a odporným človekom, Šutaja Eštoka „Šukajom“, buranom, bulom a tr*kom.

Galko našiel novú záľubu

Odkedy sa Ľubomírovi Galkovi podarilo dostať sa do parlamentu, začal sa na sociálnej sieti prezentovať dovtedy nevídanými, siláckymi rečami. Najnovšie už zapojil aj vulgarizmy.

„Píšete mi, že agent agresora Eduard Chmelár, o ktorom nikto nevie, čím sa od svojho vykopnutia z policajnej akadémie živil, z čoho platil účty, kupoval si potraviny, platil energie, skrátka financoval svoj bežný život, si opätovne berie moje meno aj meno Igora Matoviča do svojich nehodných úst,“ začína svoj príspevok na sociálnej sieti Galko.

„Nazval nás aj našich kolegov poslancov kreatúrami, bandou, tlupou toho najhoršieho, gangom a ešte všelijako inak nepekne,“ píše bývalý minister obrany.

Ak by ste ako protiváhu hľadali na konte sociálnej siete Ľ. Galka odsúdenie vulgárnych a primitívnych vyjadrení Igora Matoviča z prvého zasadnutia parlamentu, robili by ste tak márne.

Galko vo svojej úvahe o Chmelárovi pokračuje takto: „Chalankovi nejako tečú nervy, žeby sa ten Blanár naňho vykašlal a nedohodil mu nejaké teplý flek na MZV, keď tak kvíli? Je to celkom možné. Lebo nejako moc začal zrazu vychvaľovať a adorovať teraz Petra Pellegriniho. Normálne sa mu začal cpať až do… bŕŕŕ, samozrejme, to nemyslím doslovne. Len som chcel povedať, že ma to neprekvapuje. Lebo tak to takíto príživníci robia. Fuj. Strašne odporný človek.“

Galko FB



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *