11. mája 2024

Generál Ševčík: Drzosť a arogancia moci služobných funkcionárov polície nemá obdobu. Čurillovci“ aj napriek personálnemu opatreniu prišli údajne do roboty.

0

Čurillovci „naši chlapci“ – slušní, čestní policajti, alebo tí, ktorí manipulovali trestné konania⁉


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Je neprijateľné, aby policajti, ktorí boli postavení mimo výkon štátnej služby pre podozrenie z korupcie, sa stále zúčastňovali na práci. Títo policajti, známi ako „Čurillovci“, by mali byť okamžite odstavení od služobných preukazov, vstupných kariet a zbraní. Ich nadriadený, pán Daňko, by mal vysvetliť, prečo im to nedokázal zabrániť. Zodpovednosť nesie aj šéf inšpekcie pán Juhas, ktorý údajne nezákonne ustanovil do funkcie riaditeľa OBKOKu pána Ďurku. Pán Ďurka bol tiež postavený mimo výkon štátnej služby pre podozrenie z korupcie. Tento krok bol urobený bez vedomia ministra vnútra a je v rozpore s princípmi transparentnosti a objektivity. Vyzývame na dôkladné preverenie všetkých personálnych rozkazov, ktoré boli vydané v súvislosti s týmito prípadmi.


Generál Ševčík

Drzosť služobných funkcionárov polície nemá obdobu. To čo sa deje je fakt arogancia moci. Dostal som dve závažné informácie.

  • mimo výkon štátnej služby postavení „Čurillovci“ aj napriek personálnemu opatreniu prišli údajne do roboty. Pýtam sa ich nadriadeného, asi pána Daňka, prečo im nezobral služobné preukazy, vstupné karty a zbrane ?
  • šéf inšpekcie pán Juhas údajne napevno ustanovil do funkcie riaditeľa OBKOKu pána Ďurku. Ten bol len poverený výkonom dočasne neobsadenej funkcie. Ustanovil ho údajne už po tom, ako bol Ďurka postavený mimo výkon štátnej služby. Rýchlo, potajomky, bez vedomia ministra.
  • treba preveriť aj ďalšie personálne rozkazy.

Žiadam kompetentných, aby si tieto informácie preverili. Ups. Tu je najkompetentnejší pán minister. Pán minister, preverte si prosím tieto info a ako minister vydajte pokyn Vám podriadeným útvarom, aby personálne zmeny robili len s Vaším súhlasom.

https://t.me/genIvanSevcik/3296


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *