11. mája 2024

Video-Robert Dimčev: Janíček klamal v kauze Fatima aj v mojej, Kubina ho obhajoval zadarmo.

0

Robert Dimčev: Janíček klamal v kauze Fatima aj v mojej, Kubina ho obhajoval zadarmo.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Robert Dimčev donedávna spolupracoval s hlavným svedkom a poškodeným v kauze Moniky Jankovskej Fatima Ondrejom Janíčkom. Potom sa však začali diať veci a Dimčev s Janíčkom sa nerozišli v dobrom.
Robert Dimčev v rozhovore poodhalil zákulisie ich spolupráce a hlavne pozadie ostro sledovanej kauzy Fatima, ktorá mala za dôsledok protiprávne a protiústavné väzobné stíhanie Moniky Jankovskej, o čom svedčia aj dva nálezy Ústavného súdu SR.


Robert Dimčev rozpráva o tom, ako ho Janíček fyzicky napadol, ako falšoval listiny a kúpnopredajnú zmluvu pri predaji auta, ako obdobne klamal ako svedok v kauze Fatima, a ako si ho podobne ako Moniku Jankovskú vyhliadol ako obeť a rozhodol sa ho zničiť.


Dimčev hovorí tiež o ich stretnutí s Matovičom, o napojení Janíčka na Lipšica a právnu kanceláriu Dentons, ktorá Janíčka zastupovala zadarmo, potom ako ukončil spoluprácu pri svojej obhajobe s Lipšicom, keďže bol pre neho príliš drahý.
Dimčev taktiež hovorí o stretnutí Janíčka s vtedajšou ministerkou spravodlivosti Kolíkovou, ktorá mu prisľúbila kompenzáciu mimosúdnou cestou. Janíček si dal následne v Dentonse vyčísliť výšku kompenzácie od štátu, podľa info Dimčeva mu Dentons škodu za bar Fatima vyčíslil na 2,5 milióna.
Keďže padla vláda a Kolíková, padla aj mimosúdna dohoda.

Robert Dimčev: Janíček klamal v kauze Fatima aj v mojej, Kubina ho obhajoval zadarmo.

Dimčev spomína aj znalkyňu Strakovú, pri ktorej stratil ilúzie o spravodlivosti na Slovensku. Znalkyňa Straková dodala znalecký posudok v kauze Kočnerových zmeniek. V jeho vlastnom prípade je presvedčený o tom, že dala falošný posudok v kauze, kde vystupovala ako znalkyňa.

Rozhovory s Mimi Šramovou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *