27. júla 2024

Miroslav Kamenský o izraelsko-palestínskom a ukrajinsko-ruskom konflikte.

Video-Miroslav Kamenský: Čaká nás volebný rok 2024

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Miroslav Kamenský je slovenský politológ, ktorý sa zaoberá medzinárodnými vzťahmi a bezpečnosťou. V tomto texte sa vyjadruje k aktuálnym konfliktom na Blízkom východe a vo východnej Európe. Podľa neho sú oba konflikty zložité a dlhodobé, a vyžadujú si diplomatické riešenia, ktoré budú rešpektovať záujmy a práva všetkých zúčastnených strán. Kamenský tvrdí, že Slovensko by malo podporovať mierové iniciatívy a humanitárnu pomoc pre obete násilia, a zároveň udržiavať dobré vzťahy so svojimi spojencami v NATO a EÚ.

Podľa neho sú oba konflikty spôsobené záujmami veľmocí, ktoré sa snažia presadzovať svoje záujmy na úkor slabších štátov. Kamenský tvrdí, že Izrael porušuje medzinárodné právo a ľudské práva svojím útokom na palestínske územia, ktoré sú okupované od roku 1967. Zároveň kritizuje Palestínčanov za používanie násilia a terorizmu proti civilnému obyvateľstvu Izraela. Kamenský považuje za potrebné nájsť riešenie, ktoré by zabezpečilo dve nezávislé a suverénne štáty, ktoré by žili v mieri a bezpečnosti.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *