27. júla 2024

Ľuboš Blaha: MIER, MIER A EŠTE RAZ – MIER! Prijal som dnes vo svojej kancelárii palestínsku veľvyslankyňu a neuveríte, ani v najmenšom ju neznepokojilo, že mám v miestnosti slovenskú vlajku

Ľuboš Blaha: MIER, MIER A EŠTE RAZ - MIER!

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Prijal som dnes vo svojej kancelárii palestínsku veľvyslankyňu a neuveríte, ani v najmenšom ju neznepokojilo, že mám v miestnosti slovenskú vlajku

  1. Nijako ju nevyrušila ani podobizeň Che Guevaru, napokon, Latinská Amerika, vrátane Guevarovej dcéry Aleidy, silno podporuje mier v Gaze.
  2. Podľa slov palestínskej veľvyslankyne masakry izraelskej armády v Gaze pokračujú, zabili už 10 tisíc ľudí, z toho 4 tisíc detí a 1600 žien. Všetko nevinní civilisti.
  3. A západný svet sa prizerá a liberálna kaviareň tlieska. Prepáčte, ale toto nie je sebaobrana Izraela, ale vyhladzovanie palestínskeho národa.
  4. My voláme po prímerí, po ničom inom. To, že spáchal Hamas odporný teroristický útok, nedáva nikomu právo na hromadné zabíjanie civilistov.
  5. Samotní Židia protestujú po celom svete a kričia – nie v našom mene. Kto, preboha, môže ospravedlňovať zabíjanie detí?
  6. Kto môže podporovať násilné vysídlovanie vyše milióna ľudí? Takéto obrázky sme naposledy videli v 2. svetovej vojne – je toto normálne?
  7. Kto môže schvaľovať aparteid? Kto môže súhlasiť s totálnym uzavretím Gazy? Sú bez vody, bez elektriny, bez nemocníc.
  8. Teroristi z Hamasu sa skrývajú v tuneloch a na deti padajú bomby. To fakt tomuto niekto fandí?
  9. Vždy sme volali po mieri. Tak v prípade Ukrajiny ako aj v prípade Gazy.
  10. Len nerozumiem tomu pokrytectvu západných a slovenských liberálov, ktorí do Ruska kopú od rána do večera, ale ani trochu im nevadí porušovanie medzinárodného práva zo strany Izraela.
  11. Toto sú skutočné problémy a nie vyzdobovanie kancelárii. Ja som len zvedavý, kedy bude naša groteskná opozícia odvolávať Andreja Danka, ktorý dnes vyhlásil, že si takisto zvesil obraz Čaputovej. No chápete – najväčšia tragédia ľudských dejín, obraz v skrini
  12. A ešte sa našiel aj nejaký rádobyhistorik z ÚPN, ktorý na mňa podal trestné oznámenie a namiesto vedy robí politiku – načo je nám takýto spolitizovaný ústav?

Nikdy sa nebudeme hanbiť za ľavicové symboly a za hodnotu mieru.

Venceremo


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *