26. júna 2024

„Objektívne“ média, aj vy dočkajte času, ako hus klasu!

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Autor textu: ferro

„Objektívne“ média typu Sme.sk, Aktuality.sk, Denník N, Markíza, JOJ…, ale aj dnešná RTVS – kľud!

Iste, aj ja mám už niekoľko dní nutkavú potrebu niečo napísať o novej vládnej koalícií, o novej Vláde SR pod vedením  Fica…, ale pokiaľ parlament SR nevysloví dôveru novej Vláde SR, na základe ňou predloženého Programového vyhlásenia Vlády SR (PVV), tak aj ja musím byť trpezlivý a „okusovať“ si klávesnicu…

Vyčkajte, kým aj Vám bude sprístupnené v plnom rozsahu PVV, najskôr si ho pozorne naštudujme… a potom ho spoločne, takpovediac rozoberme do šrubky – skrutky!

Aký to má zmysel a význam, že dnes, teda od chvíle, čo bola Čaputovou vymenovaná nová povolebná Vláda SR, stále ešte bez dôvery Parlamentu SR, neustále na nich spoza rohu štekať?!

Vydržte/vydržme, až nám bude jasné každé jedno slovo, každá jedna čiarka a pomlčka v ich PVV, a potom sa do nich pusťme!

Samozrejme, každý z nás po svojom a slobodne!

Áno, čo bude dobré to pochválme, a čo bude zlé, rozumej, že nebudú v plnom rozsahu napĺňať svoje PVV, tak to tvrdo a nekompromisne skritizujme!

Ale štekať a vrieskať teraz?

Naozaj?

Toto je seriózna žurnalistika?

Lebo všetko to, čo teraz voči novej Vláde SR, ešte stále bez vyslovenia dôvery v Parlamente SR, konáte, je celkom jednoznačne znak vašej neskonalej zaujatosti nie len voči celému novému vládnemu kabinetu, celej vládnej koalícií, ale hlavne voči Ficovi, Kaliňákovi, Blahovi, ktorú máte v sebe hlboko zakorenenú už niekoľko rokov!

Haló „objektívne“ média, už si dajte dole tie jednosmerné klapky zo svojich mediálnych očí a uši!

Vy nevidíte a nevnímate, ako mediálne upadáte?!

Doslova kolabujete!

To mi však neprekáža…


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *