27. júla 2024

Ľuboš Blaha: PANDEMICKÚ DOHODU WHO URČITE NEPODPORÍM

ČAPUTOVÁ DOKAZUJE SLOVENSKU, ŽE JE HOVORKYŇOU PS

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Milí priatelia,

všimol som si, že mnohí z vás ma pod statusmi upozorňujú na hrozby súvisiace s pandemickou dohodou WHO. Plne vám rozumiem, mám voči tejto dohode rovnako kritický postoj ako vy.

Najmä aktuálne doplňujúce návrhy sú čistým šialenstvom a nikto príčetný ich nemôže podporiť.

Aj bez nich je táto zmluva zlá a nebezpečná, spomínal som to už pred voľbami.

Môžem vás ubezpečiť, že do konca novembra sa o dohode rozhodovať nebude. Overoval som to. Najbližšie rokovanie v OSN bude v decembri.

Definitívne hlasovanie o tejto dohode sa na medzinárodnej úrovni očakáva niekedy v máji budúceho roku a podľa mojich informácií naša vláda nepodporí nič, čo by akokoľvek spochybnilo dobrovoľnosť očkovania proti Covidu, ľudské práva či suverenitu Slovenskej republiky.

Čo je ešte dôležitejšie, o pandemickej dohode nakoniec musí rozhodnúť slovenský parlament. Ak má byť dohoda záväzná, parlament sa nedá obísť.

Nefunguje to tak, že si úradníci niekde na druhej strane zemegule niečo schvália a my tým budeme viazaní – nie, nič takéto nehrozí.

O medzinárodných zmluvách tohto typu rozhoduje výlučne NR SR. A dôležité je aj to, že zmluva nie je nijako vymáhateľná, aj keby ju niekto schválil. Čo v našom prípade nehrozí.

Za seba vás viem ubezpečiť, že takúto dohodu určite nepodporím. A neočakávam, že by vládna koalícia, ktorá v Programovom vyhlásení vlády zdôrazňuje dobrovoľnosť očkovania proti Covidu, ochranu slobody a ľudských práv a nadovšetko zvrchovanosť ako svoju základnú hodnotu, hlasovala za pandemickú dohodu, ktorá všetky tieto princípy popiera.

Nebojte sa, vieme, čo robíme

Za Slovensko, za slobodu, za suverenitu!



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *