27. júla 2024

Čaputovej Mazák ukázal čo sú progresívci zač

Mazák – ty sa ani trochu nehanbíš ?

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Autor textu: galileo

Človeku rozum zostáva stáť keď vidí, ako sa progresívnym bábkam nechce po voľbách odísť z funkcií. 

Pani prezidentka nás presviedčala, že musela vykopnúť ministra vnútra Šimka, pretože keby to neurobila odišlo by 20 vysokých funkcionárov polície. Je však zrejmé, že Šimka odvolala preto, aby chránila čurillovcov, ktorí sa potrebovali dostať k spisom na inšpekcii, kde sa popisuje ich trestná činnosť.

Ani v Burundi sa nedeje to, aby obvinený vyšetrovateľ vyšetroval sám seba. Ale u nás pod mediálnym krytím Denníka N, Aktuality, SME a Markízy sa to považovalo za normálnu vec. Veď progresívne médiá sú jedinou pravdou a ostatní sú dezinformátori, Putinová piata kolóna, dezoláti atď…

Ale nejak sa im táto konštrukcia začína rúcať. Po voľbách nevidno žiadny odchod policajných funkcionárov. Naopak držia sa tam ako kliešť na koži domáceho miláčika, keď sa s ním vrátite z prechádzky vo vysokej tráve.

Pani prezidentka mohli by ste pomenovať tých policajtov, ktorí hrozili odchodom?

Možno sa im páči slúžiť pod novým ministrom, a preto nechcú odísť alebo že by za tým bol strach z toho, čo počas pôsobenia vo funkciách napáchali? Určite má naša Zuzka čo vysvetľovať a nielen neborákovi Šimkovi, ale hlavne občanom vlastného štátu, ktorým podľa jej slov aj tak nerozumie.

Ale aby sme nezabudli na progresívneho panáka Mazáka. Tento predseda súdnej rady písal stanoviská o tom, ako by mali členovia súdnej rady zvolení za Ficovej vlády odísť s príchodom novej vlády.

Normálne som mal pocit, že si spomenul na mladé časy a prebudilo sa v ňom srdce mladého agitátora Socialistického zväzu mládeže. To boli vzletné reči o tom, ako je slušné odísť keď stratíte ako člen súdnej rady dôveru vlády a parlamentu alebo ako podporuje ministerku Kolíková pri novele ústavy. No proste čistý progresívny aktivista.

Ale čuduj sa svete, teraz po voľbách sa mu stolička prilepila k zadku ako sekundovým lepidlom a tvári sa, že on nič, on muzikant. Parlament ho nemôže odvolať z funkcie predsedu správnej rady, lebo on je ten jediný a najlepší a keby sa o to pokúsili, tak on sa obráti na Ústavný súd, Európsky súd a keby to bolo možné aj na galaktický súd. 

Presne vidíme ako sa progresívci demaskovali. Keď sa to týka iných, tak majú plné ústa spravodlivosti a čestnosti. Ale keď sa to týka ich, tak zrazu je to celkom inak a držia sa na svojich stoličkách ako Mikulec svojich fejkových hodiniek. Aj keď každý z iného dôvodu sa nás snažia presvedčiť (aj s pomocou progresívnych médií), že biele je čierne a čierne zas biele, ale tým len zosmiešňujú samých seba.

Treba už konečne jasne povedať, že progresívny kráľ je nahý. 



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *