13. mája 2024

Ľuboš Blaha -TLIESKAM MINISTERKE MARTINE ŠIMKOVIČOVEJ – STOPLA PENIAZE PROGRESÍVNEJ MAFII

0

Ľuboš Blaha TAKÝTO NÁKLAD EŠTE PROGRESÍVCI V PARLAMENTE NEZAŽILI


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Len také malé porovnanie, čo robí vláda a čo opozícia. My plníme sľuby, oni obhajujú svoje zlodejiny.

  1. Minister financií Ladislav Kamenický predstavil pomoc štátu pre ľudí, ktorým kvôli nenažratým bankám drasticky narástli hypotéky.
  2. Plníme svoje sľuby. Štát takýmto ľuďom preplatí 75% zvýšených nákladov – samozrejme len tým, ktorí zarábajú menej ako je priemerný príjem. Sme ľavičiari!
  3. Čiže – pomohli sme seniorom 300 eurami navyše tohto roku a 13. dôchodkom budúci rok. Zastavili sme vojenskú pomoc Ukrajine. A pomáhame ľuďom s hypotékami.
  4. A čo robí opozícia? Robí bordel v parlamente a obhajuje gaunerov z Naky, ktorí chceli vyšetrovateľke zapáliť auto kanistrom.
  5. Sulík v Dubaji „vypil bar“ za státisíce eur a namiesto toho, aby sa ospravedlnil, tak svojho nominanta na regulačnom úrade poveril, aby radikálne zvýšil ceny energií na Slovensku.
  6. Naša vláda samozrejme zvýšenie cien energií nepripustí a Sulíkov nominant bude prepustený. Ale toto sú oni – len kradnúť a ubližovať Slovákom.
  7. A čo robí PS? Nemyslí na nič iné, ako si pakovať svoje vačky. A vačky spriaznených mimovládok.
  8. Na ministerstve kultúry si v minulosti vymysleli projekt na „boj proti dezinformáciam“ – rozumej boj proti slobode slova a likvidáciu každého, kto si myslí niečo iné ako Progresívci.
  9. Do výberovej komisie si dosadili svojich kovaných Progresívcov – Godu od Čaputovej, Hipša z PS/Spolu a ex-manžela Bihariovej Daniela Mila.
  10. A títo slniečkarski extrémisti malí rozdeľovať tučné prachy svojim mimovládkam. Ministerka Martina Šimkovičová im to zatrhla a peniaze dala na Slovenskú filharmóniu. Tlieskam.
  11. V SME teraz vyplakávajú. Všade majú rozlezených svojich ľudí a cucajú štát. A keď im klepneš po prstoch, tak zúria. Výborná práca, pani ministerka!
  12. Je krásne vidieť, ako SME zúri. Sú až takí zúfalí, že si vymýšľajú, že minister zahraničia Juraj Blanár neplní sľuby a podporuje Ukrajinu.
  13. Presný opak je pravdou – odmietli sme vojenské dodávky zbraní na Ukrajinu. Štát tam nepošle ani náboj. Bodka.
  14. Ale to neznamená, že minister Blanár má na rokovaní s Ukrajincami preskočiť stôl a vyškriabať im oči. Slovensko chce mať dobré vzťahy so všetkými národmi. A urobí všetko pre mier.
  15. Aj preto dnes premiér Robert Fico príjme aj veľvyslanca Ruskej federácie. Odmietame nenávisť voči Rusku a vážime si ruský národ. Tak to má byť.

Krásny deň, priatelia – nemajú na nás


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *