13. mája 2024

Názoroví oponenti opozície nie sú potrební ? Dnes po obede vysielal SRo nechutne nevyváženú „diskusiu“ dvoch „expertov“

0

Dnes po obede vysielal SRo nechutne nevyváženú „diskusiu“


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Autor textu: dedic

Dnes po obede vysielal SRo nechutne nevyváženú „diskusiu“ dvoch „expertov“ na tému hypotekárnych úverov. Obaja hovorili v podstate to isté – Ficova vláda zbytočne míňa peniaze, dáva ich nie úplne zbedačenej strednej triede Slovákov a ich rodinám, miesto toho aby šetrila, konsolidovala t.j. aby tieto peniaze poslala finančným centrálam do zahraničia a splatila nimi po minulej vláde zdedené dlhy. Dvom protivládnym mudrlantom pri takýchto mudrovačkách samozrejme do tretice pritakával protivládne naladený reprezentant verejnoprávnej RTVS.

SRo resp. RTVS do relácie vysielanej v sledovanom čase a naživo nepozvala nikoho z vlády, nikoho z tých odborníkov na financie a sociálne veci, ktorí by robili opozičným „expertom“ názorovú oponentúru. Nikoho. RTVS totiž čosi také ako povinnosť zabezpečiť pri kvalifikovanej publicistike názorovú oponentúru asi nikdy nepočula. – No hej, čudné je potom ale sťažovanie sa akéhosi ďalšieho protivládneho „experta“ Tomáša Kriššáka, samozvaného vraj špecialistu na dezinformácie. Ten dnes zaútočil na alternatívne médium – TV Slovan. TV Slovan totiž urobil rozhovor s ministerkou Šimkovičovou – a čuduj sa svete – nezabezpečil jej pri vystúpení „názorovú oponentúru“. TV Slovan absenciou názorovej oponentúry ministerke podľa Kriššáka dokázal, že nie je žiadna mediálna alternatíva ale propagačný nástroj pre dezinformácie. No fuj.

Fuj áno. Ale fuj je niečo iné. Fuj je to, že útok Kriššáka na ministerku Šimkovičovú prichádza úplnou náhodou potom, čo Kriššákovi a jemu podobným mimovládkarom škrtila miliónové prijmy zo ŠR a rozhodola sa ušetrené peniaze použiť na opravu striech dvoch kultúrnych inštitúcií. Kriššák a jemu podobní „experti“ sú iste riadne nahnevaní. Budú sa teraz musieť poobzerať po inom džobe, po inej habaďúre, pri ktorej sa nenarobia a zarobia….

Kriššákovi a spol. bezpochyby bude niečo chýbať. Názorová oponentúra pri verejnom vystupovaní ministerky Šimkovičovej ? Ale kdeže ! Tá im chýbať nebude, veď priestor pre ňu hravo dostanú v niektorom z existujúcich mainstreamových čiže protivládnych médií. Pán Kriššák už takýto priestor napokon aj hneď dostal. Dostane ho bezpochyby aj zajtra a napozajtra. Dokonca na tomto portále….

Pánovi Kriššákovi bude chýbať čosi iné: peniaze, peneži, peníze. Bez nich sa totiž poriadna vojna robiť nedá. – Tobôž, ak ide o vojnu proti vláde vlastnej krajiny.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *