10. mája 2024

Lipšic zneužije pre svoj imidž obete čokoľvek, aj pohreb vlastného otca.

0

NAKA si nezákonným spôsobom predvolala ženu, ktorú Lipšic poslal na potrat !!


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Zdá sa, že Lipšic pre budovanie imidžu obete použije čokoľvek…

Ale že zneužil aj pohreb vlastného otca, to si uvedomil asi málokto.

Čo sa stalo?

V jedno PIATKOVÉ dopoludnie vystúpil v rozprave Národnej rady SR poslanec Fico a namietal zaujatosť Anny Andrejuvovej (OĽaNO), keďže roky pracovala ako Lipšicova asistentka a okrem toho ju podľa poslanca V UPLYNULÝCH HODINÁCH/DŇOCH NAVŠTÍVIL Lipšic.

Ako na to zareagoval ranený srnec s funkciou špeciálneho prokurátora?

„V pondelok 25.4.2022 sa rovnako ako iní moji bývalí, či súčasní kolegovia, zúčastnila (Andrejuvová) na pohrebe môjho otca, kde bola mne a mojej rodine vysloviť svoju kondolenciu.“

Odvtedy ju vraj nevidel.

Lipšic zároveň ODMIETA zneužívanie pohrebu svojho otca, hlásili médiá.

Lipšic navyše požiadal, aby útoky smerovali na neho:
„Vynechajte z nich mojich kolegov – elitných kariérnych prokurátorov ÚŠP. Bol som dlhé roky činný vo verejnom priestore, a preto som na takéto útoky zvyknutý,“ dodal.

Lipšic teda spomenul svoju rodinu, zahral sa na odvážneho hrdinu a zahral sa aj na obeť.

Mimochodom, čosi podobné urobil, aj keď ho načapali s pani kolegyňkou… len vtedy bol obeťou oligarchov… aj keď človek by podľa fotiek povedal, že išlo len o večeru vo dvojici…

Národ mu rolu ukrivdenej obete zhltol aj s navijákom a médiá sa predbiehali v tom, kto viac krát zopakuje lož o tom, že poslanec Fico zneužil PONDELKOVÝ pohreb otca, keď v skutočnosti hovoril len o NÁVŠTEVE Lipšica u pani poslankyne.

A takúto mediálnu “kampaň” si pán špeciálny prokurátor dovolil voči obvinenému Ficovi v čase, keď sa rozhodovalo o vydaní obvineného do väzby.

Lipšic je politik, ktorý sa neštíti ničoho, aby si získal sympatie voličov. Nezáleží mu na tom, či ubližuje iným, dokonca ani svojej rodine. Keď zomrel jeho otec, Lipšic nebol pri ňom, ale na kamerách. Využil jeho smrť ako príležitosť na propagandu a predstieral smútok. Lipšic je cynik, ktorý sa hrá na morálneho bojovníka, ale v skutočnosti je to len falošný a bezcharakterný človek.

velkýrudolf FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *