27. júla 2024

Video-„Prečo sa na Slovensku o farmárskych protestoch mlčí?“ pýta sa minister Takáč

"Prečo sa na Slovensku o farmárskych protestoch mlčí?" pýta sa minister Takáč

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Poľnohospodárska platobná agentúra je paralyzovaná. Úradníci sa boja robiť svoju prácu a zdvíhať telefóny, aby im na druhý deň NAKA nevykopla dvere, komentuje “dedičstvo” po bývalej vláde minister pôdohospodárstva Richard Takáč.

Slovenskí poľnohospodári sa už budúci týždeň pridajú k protestom svojich kolegov v Nemecku, Francúzsku a Španielsku.
“Na Slovensku idú poľnohospodári protestovať proti Bruselu, proti Európskej komisii, proti nezmyselnému zelenému poľnohospodárstvu,proti Green dealu. Bohužiaľ, úradníci z Bruselu rozhodujú od stola, robia z poľnohospodárov úradníkov, nie to, čo by mali robiť. Venovať sa poľnohospodárskej činnosti. Pokiaľ začnú slovenskí poľnohospodári štrajkovať, podporím ich, tieto nezmysly treba zastaviť,” vysvetlil minister pôdohospodárstva Richard Takáč. Pozastavil sa nad tým, že napriek tomu, aké masívne sú protesty proti Bruselu v západnej Európe, na Slovensku sa o nich riadne neinformuje. Ďalšou z bruselských tém je aj schválenie používania niektorých geneticky modifikovaných plodín.

O protestoch, stopke pre niektoré komodity z Ukrajiny, za ktorú nás Brusel karhal, ale teraz o nej hovoria aj v západnej Európe, ale aj o strachu, ktorý paralyzuje úradníkov v agentúrach, ktorí majú robiť servis pre našich farmárov hovoril v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou minister pôdohospodárstva Richard Takáč.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *