27. júla 2024

Odborníci, magické myslenie a viera v lídrov – časť 29. Aj keď klamať sa nemá, mnohí to robia. Vlastne, skoro všetci.

Judita Laššáková

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Aj keď klamať sa nemá, mnohí to robia. Vlastne, skoro všetci. Dokonca som niekde čítala aj toto:

„Ak sa Ťa žena spýta, ako vyzerá – môžeš klamať. Ale ak sa Ťa spýta, ako vyzerá iná žena – klamať musíš!“
Lenže nie je klamstvo ako klamstvo. Kým v prípade postavy a vizáže je možno niekedy vhodné nepovedať celkom pravdu, vo veciach verejných klamstvo nie je namieste! Hlavne, ak ide o záverečnú otázku v tomto videu:

Klamstvo je zlá vec, ktorá môže spôsobiť veľa problémov. Niektorí ľudia klamú, aby sa vyhli zodpovednosti, iní klamú, aby získali výhodu, a ďalší klamú, aby si udržali dobrý obraz. Ale klamstvo sa väčšinou skôr či neskôr odhalí a potom nasledujú následky. Klamstvo môže poškodiť dôveru, vzťahy, reputáciu a sebavedomie. Klamstvo môže tiež ovplyvniť naše rozhodovanie a správanie. Preto je lepšie hovoriť pravdu, aj keď je to niekedy ťažké alebo nepríjemné. Pravda nás oslobodzuje a robí nás čestnými a dôveryhodnými. Pravda je základom spravodlivosti a demokracie. Pravda je to, čo nás robí ľuďmi.

V tomto videu sa dozviete viac o tom, prečo klameme, aké sú typy klamstiev, ako rozpoznať klamára a ako sa vyhnúť klamstvu. Pozrite si ho a zistite, ako môžete byť pravdivejší vo svojom živote.

InfoVojna/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *