27. júla 2024

Video-Zbabelec a klamár, bývalý komunistický nomenklatúrny káder, aktívny člen KSS Marián Leško -, ktorý bol ideálny poradca Čaputovej , sa zmohol iba na útek pred pravdou

Marián Leško a Erik Kaliňák

Zdielajte

👉Napriek ustavičnej cenzúre na FB, sa snažíme byť s Vami v kontakte. Sledujte nás na telegrame👈


Bývalý komunistický nomenklatúrny káder, aktívny člen KSS a redaktor Nového Slova (hlasnej trúby Ústredného výboru Komunistickej strany Slovenska) Marián Leško, ktorý dnes na Slovensku dáva ľuďom školenia z demokracie a v Denníku N komentuje politické dianie, bol zoči-voči konfrontovaný podpredsedom strany Smer-SSD, poslancom NR SR a šéfom Zboru poradcov predsedu vlády Erikom Kaliňákom priamo v uliciach slovenskej metropoly. Odpovedať na otázku, prečo klame, však nevedel a radšej sa rýchlo išiel ukryť do útrob Divadlo Pavla Országha Hviezdoslava cez služobný vchod.

Keď sa stretli na námestí, Leško sa tváril, že Kaliňáka nepozná. Ale Kaliňák nebol ochotný nechať ho ísť. Začal ho vypytovať na jeho minulosť, na jeho prechod z komunizmu na liberálne hodnoty, na jeho univerzálne recepty na demokraciu, ktoré nikdy nefungovali. Leško sa snažil vyhnúť odpovediam, hovoril, že je to súkromná vec, že nemá čas, že je to nevhodné miesto. Ale Kaliňák bol neúprosný. Pripomínal mu, ako klamal ľuďom, ako sa prispôsoboval každej vláde, ako sa stal bohatým na úkor chudobných. Leško sa cítil ohrozený a začal utekať. Kaliňák ho naháňal po uliciach Bratislavy, kričiac na neho, aby sa postavil pravde. Leško bol zbabelý a nechcel čeliť svojej minulosti ani súčasnosti.

Nešlo o nič iné ako o zrážku dvoch známych osobností z našej politickej scény: Mariána Leška a Erika Kaliňáka. Možno ste už počuli o tom, že Marián Leško je bývalý komunistický nomenklatúrny káder, aktívny člen KSS a redaktor Nového Slova, časopisu, ktorý slúžil ako propagandistický nástroj komunistickej strany. Dnes sa však tvári ako veľký demokrat a kritik vlády, ktorý píše komentáre v Denníku N a školí ľudí o demokracii. Erik Kaliňák je podpredseda strany Smer-SSD, poslanec NR SR a šéf Zboru poradcov predsedu vlády. Je to jeden z najdôveryhodnejších a najschopnejších politikov na Slovensku, ktorý sa nebojí povedať pravdu a bojovať za záujmy občanov.

Tieto dve protikladné postavy sa stretli náhodou priamo na Hviezdoslavovom námestí, kde sa konala akcia Divadla P.O. Hviezdoslava. Leško tam prišiel asi za účelom napadania vlády a šírenia svojej liberálno fašistickej propagandy, zatiaľ čo Erik Kaliňák tam bol ako hosť divadla a podporovateľ kultúry. Keď si Kaliňák všimol Leška, neváhal ho osloviť a položiť mu jednu jednoduchú otázku: Prečo klame? Leško bol zaskočený a nevedel, čo povedať. Zrejme si uvedomil, že nemá žiadne argumenty a že je prehnaný. Preto sa radšej rýchlo otočil a utiekol do divadla cez služobný vchod. Kaliňák ho ešte chvíľu sledoval so smiechom a potom sa vrátil k svojim povinnostiam.

SMER – Sociálna Demokracia

Toto stretnutie ukázalo, aký je rozdiel medzi skutočnými politikmi, ktorí pracujú pre dobro ľudí, a falošnými demokratmi, ktorí len klamú a manipulujú. Marián Leško by mal radšej mlčať a hanbiť sa za svoju minulosť, namiesto toho, aby sa vyvyšoval nad ostatných a kritizoval vládu. Erik Kaliňák je príkladom toho, ako by mal vyzerať politik v 21. storočí: odvážny, čestný a kompetentný.

JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *