27. júla 2024

Dušan Jarjabek: Niekoľko regulérnych bláznov sa stále pokúša o „prevrat“

Dušan Jarjabek: Niekoľko regulérnych bláznov sa stále pokúša o „prevrat“

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Vo štvrtok (8.2.) sa Slováci na sto percent presvedčili, kto tvorí elitu národa, ktorá nás zastupuje v parlamente. Grendelova nekompetentnosť pri podávaní pozmeňovacích návrhov, ktoré zabudol podpísať sú to najmenej. „Očarili“ vulgárni Pročko či Galko (Matovičovo hnutie), zaujala Cigániková (SaS) pobehujúca po rokovacej sále bosá, jej kolega z poslaneckého klubu Hlina, ktorý si nenechal vysvetliť niečo, čo mal dávno vedieť, či Matovič (bývalé OĽaNO) nadávajúci predsedajúcemu. V centre tohto diania bol aj Dušan Jarjabek (Smer-SSD), ktorý na Facebooku skonštatoval, že vo štvrtok sme boli svedkami asi najväčšieho spoločenského dna.

„Po tomto všetkom je už možný len „voľný ring“, kde prehráme všetci. Zloba, nenávisť, vulgárnosť, urážky, primitivizmus, to najprimitívnejšie falošné citové vydieranie, porušovanie zákona v priamom prenose a ľudský hyenizmus, provokovanie tým najtupším spôsobom, vzápätí falošné martýrstvo, hnusné klamanie ľudí, nerešpektovanie akejkoľvek ľudskej dôstojnosti a vyvolávanie spoločenských vášní,“ hodnotí dianie na Hradnom vŕšku Jarjabek.

„Prosto, pokus o spoločenskú popravu protivníka v priamom prenose. Určite nie celá opozícia ale niekoľko regulérnych bláznov sa stále pokúša o „prevrat“,  nastolenim teroru menšiny. Toto už nie je politický boj opozície s koalíciou. To je boj regulérne chorých ukomplexovaných a  primitívnych fanatikov, s väčšinou tej časti spoločnosti, ktorá má v sebe zakódované ešte nejaké pravidlá normálnej ľudskej dôstojnosti,“myslí si Jarjabek s tým, že ani prezidentské, ani iné voľby nesmú byť dôvodom na popravu práve tej dôstojnosti. „Alebo ozaj podľahneme sfanatizovaným a nie celkom kompletným idiotom a musíme spáchať tento druh hodnotovej a spoločenskej samovraždy len preto aby sme prišli na to, že dobre už bolo?,“ uzatvára znechutený poslanec.

ZDROJ: FB Dušan Jarjabek /HD



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *