27. júla 2024

Video-Juraj Stubniak: Zažili sme búrlivý týždeň. Nižšie formy života platené z našich mozoľov sa predvádzali v Národnej rade, niektorí bez topánok a iní bez mozgovej činnosti.

Juraj Štubniak: Súmrak médií

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Zažili sme búrlivý týždeň. Nižšie formy života platené z našich mozoľov sa predvádzali v Národnej rade, niektorí bez topánok a iní bez mozgovej činnosti. Situácia bola vypätá a ja gratulujem členom koalície, že sa nedali vyprovokovať aj v situáciách, ktoré boli už takpovediac „na facku“.

Zločinecká hydra kope, lebo cíti, že je koniec sa blíži. Mimovládky nacucnuté na naše peniaze o to viac kričia, lebo im nikdy nešlo o to, čo majú vo svojom predmete činnosti, len chceli parazitovať na slovenskom daňovom poplatníkovi. A tí, ktorým už šijú uniformy s pásom na chrbte kričia zo všetkého najviac. Ak by ste mali ešte aj vy niečo podnetné na srdci, nebojte sa to napísať do živého chatu, alebo vopred mne do mailu.
Teším sa na stretnutie s vami!



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *