27. júla 2024

Video-Kolíková nepatrí do televízie ale do starostlivosti psychológov a psychiatrov

Kolíková nepatrí do televízie ale do starostlivosti psychológov a psychiatrov

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈



Budem stručný. Aj dnešná exhibícia hysterickej Kolíkovej v Markíze svedčí o tom, že poslankyňa Kolíková nepatrí do televízneho štúdia ale do starostlivosti odborníkov – psychológov a psychiatrov.

Očakávam, že mimoriadne chránená poslankyňa Kolíková bude zase chránená a že sa tento článok stiahne z očí verejnosti. Očakávam, že sa tento môj názor označí za osobný útok, nedajbože za invektívu. Nie je to však tak. Autor tohto názoru je v danej oblasti starostlivosti kvalifikovaný.

Má za sebou dve habilitácie a dlhoročnú prax ako samostatný vedecký pracovník i ako odborník v poradenskej praxi. Nie je to teda názor nejakého blogera. Ide o kvalifikovaný odhad zdravotného stavu. Je dobré, keď tento odhad potvrdia alebo vyvrátia odborníci priamym psychologickým vyšetrením.

Nemám čo dlho rozprávať. Keď som videl, ako sa Kolíková správala v Markíze, bolo mi jasné, že táto poslankyňa nemá čo robiť v médiách, ale potrebuje odbornú pomoc. Jej hysterické výlevy a útoky na novinárov sú prejavom jej psychických problémov, ktoré by mala riešiť s odborníkmi – psychológmi a psychiatrmi.

Autor textu: medvedar



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *