12. mája 2024

Milá špeciálna prokuratúra, pravdu neumlčíte. Vy striháte meter a vyberáte si, ktorý spis chcete ešte pred odchodom z Pezinka dodrbať

0

Milá špeciálna prokuratúra, pravdu neumlčíte. Vy striháte meter a vyberáte si, ktorý spis chcete ešte pred odchodom z Pezinka falšovať


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Už pred rokmi som Vás upozorňovala, že pravdu neumlčíte a hľa… mala som pravdu

Druhý list špeciálnej prokuratúre

Milá špeciálna prokuratúra, tak Vám píšem znovu. Už pred rokmi som Vás upozorňovala, že pravdu neumlčíte a hľa… mala som pravdu.

Takže kým Vy striháte meter a vyberáte si, ktorý spis chcete ešte pred odchodom z Pezinka dodrbať… česť výnimkám… ja si Vás dovolím poučiť, ako sa odrbávať v obvineniach nemá.

Tak poďme na to.

Keď sa stane dopravná nehoda, na políciu a neskôr na súd prichádzajú svedkovia a svedčia, čo videli alebo zažili svojimi zmyslami.

Takže príde trebárs mladá slečna a popíše ako motorka vrazila do zaparkovaného trabantu.

Nikdy nechodí na súd alebo na výsluch policajt, aby popísal, že videl nejakú slečnu, ktorú nebude menovať a že tá slečna mu povedala, že videla motorku… Takto z druhej ruky sa v normálnych prípadoch nesvedčí.

V obvinení v Rozuzlení je však množstvo svedectiev, ktoré vyzerajú ešte horšie… Chránení oznamovatelia tam svedčia, že hovorili s neidentifikovanými ľuďmi… s niektorými sa vraj ani nestretli… len si píšu cez nemenovanú appku s neznámymi ľuďmi a tí im dávajú informácie, ktoré neobsahujú žiadne konkrétne FAKTY, ale všetci sú si istí, že proti nim robí SIS. Je tam okolo 20 svedectiev, ktoré neobsahujú FAKTY… len takéto reči o údajných tvrdeniach tretích, neidentifikovaných (!) osôb.

To nikoho nenapadlo si vypýtať aspoň telefónne číslo tých neidentifikovaných osôb?

Čo takto screenshoty tej ich komunikácie? Tiež ste si žiadne nevypýtali, pán vyšetrovateľ… Prečo?

Zároveň napriek tomu, že naši elitní oznamovatelia protispoločenskej činnosti dostávali takéto info „z prostredia SIS“ údajne dokola, nikto z nich nikdy o tom nespravil úradný záznam. Ale poďme sa ďalej tváriť, že nejde len o účelové tvrdenia…

A ak budú tvrdiť, že nevypovedali detaily, lebo mali obavy… tak vedzte, že nie, nemali. Ani jeden z nich na výsluchu obavy oficiálne nemal… Čurilla to výslovne povedal.

Predstavte si, že by prišiel policajt po dopravnej nehode pred súd a povedal by: Písala mi jedna osoba, ktorej meno a identitu nepoznám… ale je niekde z toho mesta, lebo tak mi bolo povedané nepoviem kým… bolo to v lete alebo možno v zime… písala, že tam bolo nejaké cestné motorové vozidlo a pôsobila naň nejaká fyzikálna sila… neviem aká… neviem ako… ale pôsobila. Urobili ste o tom úradný záznam? Nieee.

No skúste sa ako obvinený šofér motorky takémuto svedectvu brániť.

A toto je jeden zo základných problémov obvinenia v Rozuzlení, milá špeciálna prokuratúra:

NEURČITOSŤ.

Pri tom v našom štáte platí, že obvinenie nesmie byť neurčité, ale musí jasne vymedzovať čo, ako, kedy a kto spáchal.

Keď to nie je jasne vymedzené, nedá sa proti tomu jasne brániť a teda neurčitým vymedzením sú, predstavte si to, poškodzované práva obvinených na obhajobu, milá prokurátúra..

Poďme ďalej… Dôkazy.

Pán vyšetrovateľ sa v obvinení vo veľkom odvolával na správu SIS prednesenú v parlamente. Usúdil, že ňou Aláč manipuloval v prospech skupiny verejnosť v tom zmysle, že sa vyšetrovania manipulujú. K tomu mám niekoľko postrehov.

1/ Som verejnosť a Aláč ma nemanipuloval, lebo sa ku mne tá správa ani nedostala.

2/ Na nete kolovala nejaká kópia správy, ale jej hodnovernosť SIS nikdy nepotvrdila a Aláč na tlačovom brífingu odmietol napriek tlaku novinárov potvrdiť jej pravosť, pán vyšetrovateľ.

3/ Vy ste tú správu nemali k dispozícii, pán vyšetrovateľ a milá špeciálna prokuratúra, tak akým právom vôbec mudrujete o jej obsahu?

V normálnom vyšetrovaní to funguje tak, že si POZRIETE DÔKAZY, páni z OČTK, a nevypisujete dojmológiu podľa toho, čo si nejakí čurillovci myslia o správe, ktorú mimochodom tiež nečítali. To netvrdím ja. To vypovedali čurillovci.

Nežartujem.

Čurillovci seriózne svedčia o tom, že sa domnievajú, že je tá správa, ktorú nevideli, o nich a čo asi obsahuje. Vyšetrovateľ si to zapísal a obvinil piatich ľudí. Hamran urobil tlačovku o tom, akí sú tí piati zločinci a gauneri a bolo vybavené. Verejnosť tlieskala.

Lenže nikto z tých elitných mozgových makačov si neuvedomil, že na výsluch pri niektorých profesiach je potrebné zbavenie mlčanlivosti a nedá sa to obísť ani dodatočným zbavením mlčanlivosti. Preklad: niektoré výsluchy z Rozuzlenia môžu rovno hodiť do koša, lebo sú nezákonne získaným dôkazom.

Keďže niektorí z nich narozprávali také veci, že už sú na nich podané aj trestné oznámenia, chcela by som byť muškou v miestnosti až to o sebe budú vypovedať znovu… ale tipujem, že sa ich výpovede radikálne zmenia… uvidíme… ako poznám prípady vyšetrované Lipšicovou špeciálnou prokuratúrou, tie ich výsluchy možno zase uniknú… 😉

K Utajenému svedkovi… vyhoďte rovno aj výsluch utajeného svedka, ktorý tiež nebol zbavený mlčanlivosti.

Povedala by som, že okrem utajených príloh Vám už v tom spise veľa neostalo, že?

V spise totiž chýbali objektívne dôkazy už v čase obvinenia.

Nebola tam správa SIS pre NR SR a nik ju reálne nevidel. Teda okrem utajeného svedka z prostredia SIS, ktorý povedal, že JEDNOZNAČNE vychádza z odposluchov Petra P. To neznie tak, že by si jej obsah Aláč pre zločineckú skupinu vycucal z prsta, pán vyšetrovateľ.

Nebol tam ani list do Bosny. List do Bosny mal obsahovať klamstvá a mal byť zaň zodpovedný Aláč. Realita: List do Bosny okolo Aláča ani nešiel. Riešil sa v SIS na nižšej úrovni. A neobsahoval ani tie sľubované podozrivé klamstvá. To nehovorím ja, ale Ódor, ktorý ten list videl.

Jeden dôkaz ale vyšetrovateľ predsalen mal: Pán vyšetrovateľ (a toto nie je vtip) dokazuje Aláčovi a spol., že Čurilla nemanipuloval vyšetrovanie a dôkazom má byť to, že Čurrillu jeho šéf navrhol na povýšenie. Vyšetrovateľ to dokonca považuje za VÝZNAMNÝ dôkaz.

Tak, keď to funguje teraz na NAKA takto, tak mám dobrú správu pre pána Káľavského.

Pán Káľavský, ste síce obvinený v kauze Rozuzlenie, ale ste nevinný, lebo Vás na povýšenie navrhol ten najpovolanejší: sám pán Čurilla.

Gratuľujem.

(Dve hodiny po tomto poznatku prišiel nový poznatok: Obvinenie Káľavského nie je a nikdy ani nebolo právoplatné. Chlapci z NAKA nezvládli ani to.)

Savenna Monteloup


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *