11. mája 2024

Video-Vyhrážky poslancovi Kotlárovi preverujúceho podvody počas pandémie.

0

Vyhrážky poslancovi Kotlárovi preverujúceho podvody počas pandémie.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Peter Kotlár (SNS) ako vládou menovaný splnomocnenec pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 sa rozhodol, že si posvieti na celý priebeh manažovania pandémie. Dnes na tlačovke oznámil, že čelí útokom, vyhrážkam a tlačovej konferencii v prítomnosti Rudolfa Huliaka (SNS) vyhrážky zverejnil.

Kotlár podľa vlastných slov čelí útokom každý deň.

„Nerozumiem, kam sme sa to ako spoločnosť dostali. Ja vám teraz pre príklad chcem ukázať spôsoby komunikácie, ktoré mám na denno-dennej báze, nie je to nič príjemného,“ uviedol.

Kotlár má útokom čeliť pre svoju prácu pri zisťovaní toho, ako prebiehala pandémia Covid-19.

Kotlár neobišiel ani bývalý mainstream a jasne pomenoval, že na danej situácii sa podľa neho podievajú.

Podľa jeho slov je vyšetrovanie pandémie v plnom prúde.Mená odborníkov neuviedol z nasledujúceho dôvodu: „Nechcem to urobiť, oni budú ohrození. Jednoducho, dôležité sú výsledky,“ uviedol Kotlár.

Niektoré médiá podľa Kotlára na Slovensku skončili
„Musím vás upozorniť na to, že vy ste skončili. Vy ste na Slovensku skončili ako médiá. Skôr či neskôr, to je otázka času. A ja vidím, že vo veľmi krátkej dobe vzhľadom k tým náladám koaličných politikov sa veľmi rýchlo môže stať, že nikto z nich vám v konečnom dôsledku už nebude dávať žiadnu informáciu, odpoveď na vaše otázky,“ povedal Kotlár.

„No povedz mi, na čo zomrela moja mama, keď nie na Covid, ty kktko. Má to v úmrtnom liste, ty idiot. Čo mi na to povieš, čo ty ideš vyšetrovať?,“ aj takýto telefonát Kotlár dostal.

Kotlár volajúcemu odpovedal: „Ty sa musíš dať liečiť, veď to je strašné, čo ty rozprávaš“.

Vulgarizmy padali v telefonáte, ktorý trval takmer 5 minút aj ďalej.

„Toto nech je memento, pretože toto sa deje na Slovensku každý jeden deň,“ uviedol k telefonátu Kotlár. „Prosím orgány činné v trestnom konaní,“ a zverejnil telefónne číslo volajúceho.

Telefónne číslo je podľa portálu Dnes24.sk už neaktívne.

ZDROJ: Ereport / YouTube / HD / Dnes24


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *