20. mája 2024

Boj o Markízu. Ustráchaný kvikot Progresívcov

0

Boj o Markízu. Ustráchaný kvikot Progresívcov


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Dobrá správa pre Slovensko. Progresívci znervózneli. Došlo totiž na ich miláčika Markízu. Peniaze sú proste takmer vždy až na prvom mieste. A ešte keď ide o milióny eur! Fico sa totiž po voľbách rozhodol, že štát a štátne firmy nebudú posielať objemný balík peňazí do reklamy v Markíze. Je to pochopiteľné, Markíza robila neobjektívne spravodajstvo. Akcionárom Markízy – CME a českému holdingu PPF začalo ľudovo povedané lepiť.

Vedenie Markízy tak dalo zbohom šéfovi spravodajstva Henrichovi Krejčovi, ktorý je zodpovedný za urážky Slovákov zúčastňujúcich sa na protivládnych demonštráciách. Markíza začína robiť zmeny krôčik po krôčiku. Samozrejme, určite nechceme druhý extrém , aby bola v TV cenzúra, pretože novinár je novinárom vtedy, ak je správne kritický ku každému. Bez rozdielu. Markíza tu roky vymývala mozgy takisto ako aj Denník N, Sme a Aktuality. Bojovala zúrivo proti Smeru a naopak nekriticky podporovala progresívcov. Ako súkromné médium si istú mieru nezávislosti môže dovoliť, ale nie aby robila propagandu pre jednu stranu. Progresívci začali vystrájať , veď prichádzajú o cenného pomocníka .

Z toho majú kolapsové stavy. Našťastie. Nové vedenie nebude robiť propagandu pre Smer, ale bude sa snažiť o vyváženejšie spravodajstvo. Takže už snáď nebudeme počuť slová ako dezoláti a lúza a dúfam, že aj o vojne na Ukrajine nás budú informovať aspoň trochu objektívnejšie.

Autor: luna5/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *