20. mája 2024

Čo má na nose každá správna ovca? Predsa škuľky korčokovca!

0

Tieto okuliare, nosené politológom Ivanom Korčokom, odhalili syndróm metabolického idiotizmu.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Je to neuveriteľné, ale na Slovensku sa prezidentská kampaň zmenila na súťaž o to, kto má lepšie okuliare. Korčok, ktorý sa chce stať hlavou štátu, si dal vyrobiť špeciálne dioptrické skla, ktoré mu majú zlepšiť zrak. No jeho voličom to nepomôže, pretože oni už dávno nevidia realitu. Ako spieval Richard Müller: Vidím už len celkom hmlisto.

Aj preto vraj optiky praskajú vo švíkoch, pretože ľudia s celkom zdravým zrakom nemajú nič na práci, len nakupovať okuliare rovnakého typu. Vraj nikto im to nebude zakazovať! Ako by to niekto robil…

Korčokovci nemajú totiž tému, tak sa chytia čohokoľvek. Herečka a aktivistka Tormová prišla so strašne skutočným príbehom, ako ju zcenzurovali, že nemohla mať Korčokove okuliare v nejakej relácií. Ihneď sa ozvali jeho podporovatelia a liberálne strany. Vraj žijeme dobu drvivého útlaku a cenzúry. A to hovoria tí, čo tu cenzurovali a rušili nepohodlné médiá a názory.

Čo na to povedať. Ak si niekto myslí, že Korčoka dostane do kresla témou skiel s nalomeným rámom, nech sa páči. No ak v Čechách platí „podľa nosa poznáš kosa“ tak u nás bude platiť: Čo má na nose každá správna ovca? Predsa škuľky korčokovca!

Marek Kurta /JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *