20. mája 2024

Video-Ľudovít Mako stratil ochranu mocných?! NAKA ho obvinilia. Korupcia či vydieranie?

0

Ľudovít Mako stratil ochranu mocných?! NAKA ho obvinilia. Korupcia či vydieranie?


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


NAKA, ktorá obvinila Ľudovíta Makóa – super kajúcnika vo väčšine káuz – trvalo to 4 roky ale zdá sa, že jeho „ochrana“ skončila….

NAKA konečne podala obžalobu na Ľudovíta Makóa, ktorý bol dlhé roky považovaný za najväčšieho spolupracovníka prokuratúry a polície v rôznych kauzách. Jeho „ochrana“ sa však zrejme vytratila, keďže ho teraz čaká súd za podvod, daňový únik a legalizáciu príjmov z trestnej činnosti. Je to zvláštne, že to trvalo tak dlho, keďže Makó mal vraj vždy všetko priznať a spolupracovať.

Martin Daňo / GIN

Ľudovít Mako stratil ochranu mocných?! NAKA ho obvinilia. Korupcia či vydieranie?

Ľudovít Mako je v ohrození! NAKA mu dala obvinenie. Čo robil zle? Bral úplatky alebo vyhrážal sa? To je otázka, ktorú si kladú mnohí. Mako bol dlho považovaný za človeka s vplyvom a spojeniami. Ale teraz sa zdá, že ho opustili jeho mocní priatelia. Prečo sa to stalo? Ako to ovplyvní jeho budúcnosť? To sú ďalšie otázky, na ktoré hľadáme odpovede.

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *