20. mája 2024

E. Chmelár-ZÚRI ZOMRI A ZOMBIE ZA ZOMBÍKOM SA VALÍ

0

E. Chmelár: BIEDA POLITICKY ANGAŽOVANÝCH UMELCOV


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


ZÚRI ZOMRI A ZOMBIE ZA ZOMBÍKOM SA VALÍ
Ej, ale som pichol do osieho hniezda! Administrátori stránky Zomri museli prerušiť volebnú kampaň pre Ivana Korčoka a už niekoľko hodín na mňa pľujú oheň a síru ako strhané závity, až zabudli, že oni predsa robia „humor“. Toľko žlčovitého hejtu od ich úderiek by už iným stránkam zaručilo vypnutie, ale ešte chvíľu tie epileptické čivavy nechajme, nech sa kompletne odkopú. Samozrejme, že som hulvátom zamedzil prístup medzi slušných ľudí, presne tak, ako to robí ich idol Zuzana Čaputová. Nepáči sa vám vaša medicínka, miláčikovia?
Píšete mi veľa podporných správ a ďakujete mi, že som konečne napísal o týchto primitívnych hejteroch, ktorí sa hrajú na humoristov, čistú pravdu. A oni zúria tak, že sa načisto prestali ovládať. Prizvať si na pomoc najväčšieho parlamentného primitíva Ľubomíra Galka je samo osebe diskvalifikáciou, nuž ale oni cielia presne na také publikum, ktoré dokáže uvažovať len v prvej signálnej sústave. Obyčajne tohto zlostného škriatka ignorujem, pamätajúc na Shakespearovu vetu „vyzval by som vás na súboj rozumu, ale vidím, že ste neozbrojený“.

Ale keďže o mne dlhodobo šíri sprosté klamstvá, ktoré by samé osebe neboli ani tak na žalobu ako na pár faciek, odpoviem tomuto mentálnemu mrzákovi raz a navždy takto:
Ono je samo osebe znakom neslýchanej drzosti, že poslanec za stranu, ktorá ma pripravila o prácu, škrieka, nech poviem, z čoho som žil a platil účty. Nie som síce povinný odpovedať na takéto inkvizičné otázky, ale urobím jednu výnimku, aby som raz a navždy ukončil takéto podlé špinenie: okrem toho, že som sa pretĺkal životom tak ako mnoho iných ľudí, ktorí stratili prácu (o ktorých tento blázon nič nevie, hoci sa tvári ako zástupca ľudu), som napísal najúspešnejšiu knihu roku 2021 a zarobil na nej tak, ako si Ľubomír Galko svojím vypisovaním slaboduchých urážok nikdy nedokáže zarobiť. Žiadna záhada.

Žil som z tohto honoráru a zo skromného dedičstva po mojom nebohom otcovi. Pasovať ma za to za ruského agenta je rozhodne oveľa väčší nezmysel ako reči o tom, koho on na ministerstve obrany odpočúval a koho tam preťahoval. Takže len jedna nevyžiadaná rada: prestaňte o mne klamať, lebo ja začnem o vás hovoriť pravdu. To je maximum pozornosti, ktorú som bol ochotný tomuto psychopatovi venovať, a to isté odporúčam aj vám. Strávte deň niečím príjemnejším.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *