20. mája 2024

E. Kaliňák a Ĺ. Blaha v Infovojne-Globsec a iné špinavosti

0

Erik Kaliňák v Infovojne-Globsec a iné špinavosti


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Erik Kaliňák je známy slovenský politik a poslanec NR SR, ktorý sa venuje odhaľovaniu korupcie a zločinov vysokých politikov. V relácii Infovojna sa zameriava na kritiku globálnej elity, ktorá podľa neho ohrozuje slobodu a demokraciu Slovenska. V tomto odseku sa venuje najmä Globsecu, medzinárodnej konferencii o bezpečnosti, ktorá sa konala v Bratislave. Kaliňák tvrdí, že Globsec je len zástupným názvom pre skupinu ľudí, ktorí sa snažia ovplyvňovať politiku a ekonomiku Slovenska v prospech zahraničných záujmov. Tvrdí, že medzi nimi sú aj bývalí politici, ako Mikuláš Dzurinda, alebo Andrej Kiska, ktorí sa vydávajú za expertov na bezpečnosť, ale v skutočnosti sú len marionetami globálnej oligarchie.

Dopoludnie na InfoVojne s Adrianom 8.3.2024 – Luboš Blaha a Erik Kaliňák

Kaliňák poukazuje na to, že Globsec je financovaný z rôznych zdrojov, medzi ktorými sú aj americké nadácie, NATO, Európska únia alebo firmy ako Google, Facebook alebo Microsoft. Podľa neho ide o pokus o kolonizáciu Slovenska a jeho podriadenie zahraničným silám. Kaliňák varuje pred tým, že Globsec a jeho účastníci sú nebezpeční pre národnú bezpečnosť a suverenitu Slovenska a vyzýva ľudí, aby sa proti nim postavili.

Henry Lee


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *