20. mája 2024

KORČOK MÁ STRACH Z NEZÁVISLÝCH NOVINÁROV

0

Korčok sa postaví nanajvýš na piedestál lží, cigánstiev a klamstiev. Korčok-„prezident“ bude stáť a padať na zapáchajúcej hore mediálneho hnoja.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


S kolegyňou Mimi Šramovou sme požiadali o novinársku akreditáciu na mediálnej konferencii Ivana Korčoka, kde mal rozprávať o RTVS. Od člena Korčokovho tímu nám prišla odpoveď, že akreditácia sa zamieta, pretože ju udeľujú len novinárom .

V odpovedi Petrovi Kölesovi, ktorý bol pod verdiktom podpísaný a o ktorom mi Google prezradil, že je dieťaťom Globsecu a “odborníkom” na antipropagandu a boj proti hoaxom a dezinformáciám, som napísal:

“Neviem, na základe čoho určujete, kto je a kto nie je novinárom, ale myslím si, že vám to neprináleží. Vyštudoval som novinárčinu na dvoch vysokých školách, roky som členom Slovenskej asociácie novinárov, ako novinár som pôsobil v denníku Smena, Slovenská republika, týždenníku Extra, 14 rokov som bol vydavateľom a šéfredaktorom časopisu Extra plus, pracoval som v Slovenskom rozhlase, bol som redaktorom, moderátorom a komentátorom v Slovenskej televízii, ako novinár som absolvoval desiatky zahraničných pracovných ciest s premiérmi, predsedami parlamentu a prezidentmi SR, ako novinár som bol v Kremli, v Bielom dome, aj na niekoľkých zasadnutiach Valného zhromaždenia OSN.

Takže vaše konštatovanie, že akreditáciu udeľujete iba novinárom, ma neskutočne pobavilo. Vysvetľujem si to ako strach Ivana Korčoka z otázok novinárov z nezávislých médií…”.

Už samotný fakt, že na obyčajnú tlačovku “občianskeho” kandidáta na prezidenta SR sa treba akreditovať, je škandál. Takto si vopred selektujú novinárov, aby sa ho niečo nepríjemné neopýtali. Nuž, takýto hrdina je Ivan Korčok…

Pavel Kapusta FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *