20. mája 2024

Andrej Danko: Opozícia je besná, Šimečka je protekčné decko.

0

Andrej Danko: Opozícia je besná, Šimečka je protekčné decko.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


S podpredsedom NR SR a kandidátom na prezidenta Andrejom Dankom sme sa rozprávali o besnej opozícii, o prezidentských voľbách, o tom, či je pripravený sa presťahovať do Bruselu v prípade úspechu v eurovoľbách aj o tom, prečo dal Romanu Tabak na eurokandidátku, o médiách, RTVS aj o budúcnosti SNS.

S podpredsedom NR SR a kandidátom na prezidenta Andrejom Dankom sme debatovali sme o mnohých témach – od besnej opozície, ktorá neustále kritizuje vládu, až po blížiace sa prezidentské voľby, v ktorých Danko vidí veľkú príležitosť pre seba aj pre svoju stranu. Pýtal som sa ho, či je pripravený zmeniť svoj domov a presťahovať sa do Bruselu, ak by mal úspech v eurovoľbách. S úsmevom mi odpovedal, že politika je nevyspytateľná a on je pripravený na všetky výzvy, ktoré mu prinesie. Zaujímalo ma aj to, prečo si vybral Romanu Tabak na svoju eurokandidátku. Vysvetlil, že Tabak má presne tie schopnosti a skúsenosti, ktoré sú potrebné pre úspech v Európskom parlamente. Nakoniec sme sa dotkli aj témy médií a RTVS, kde Danko vyjadril názor, že médiá by mali byť objektívnejšie a spravodlivejšie voči všetkým politickým stranám. A keď sme hovorili o budúcnosti SNS, bol optimistický a veril, že strana má svetlú budúcnosť.

Rozhovory s Mimi Šramovou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *