20. mája 2024

Robert Fico: Celý problém slovenskej opozície je, že nevie čo chce.

0

Robert Fico: Celý problém slovenskej opozície je, že nevie čo chce.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Fico potvrdil vyradenie šéfa slovenskej odnože Nočných vlkov zo sankčného zoznamu EÚ. Vysvetľoval suverénnu zahraničnú politiku, stretnutie členských štátov NATO v Paríži a kritizoval aj aktivitu Ústavného súdu.

Robert Fico, líder strany SMER-SD, potvrdil, že šéf slovenskej pobočky motorkárskeho klubu Noční vlci, Jozef Hambálek, bol vyradený zo sankčného zoznamu Európskej únie. Fico to oznámil počas tlačovej konferencie, kde zdôraznil dôležitosť suverénnej zahraničnej politiky Slovenska. Tento krok môže vyvolať zmiešané reakcie doma aj v zahraničí, keďže Noční vlci sú známi svojimi postojmi a blízkymi vzťahmi s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. Ficova strana sa už dlhšie snaží presadiť nezávislejšiu zahraničnopolitickú líniu, čo môže mať dopad na vzťahy so západnými partnermi.

V rámci svojho prejavu Fico tiež hovoril o nedávnom stretnutí členských štátov NATO v Paríži, kde sa diskutovalo o bezpečnostných otázkach týkajúcich sa Európy. Kritizoval pritom niektoré rozhodnutia Ústavného súdu, ktoré podľa neho neslúžia v najlepšom záujme slovenského národa.

Televízia TA3


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *