20. mája 2024

Lipšicove klamstvá. O novinárke a o prípade nevinného muža

0

Lipšicove klamstvá. O novinárke a o prípade nevinného muža


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Pán Lipšic zase klame a tento krát o novinárke a o prípade nevinného muža, ktorého po samovražde nazýva brutálnym vrahom a novinárku obhajkyňou brutálneho vraha.

Tak si poďme ukázať, aká je pravda.
1/ Znásilnenie ženy podľa obhajcu nevinného pána v tomto prípade nebolo preukázané, aj keď ho pán Lipšic dokola spomína.
2/ Obžalovaný pán Peter Ježovica bol tri krát právoplatne oslobodený spod obžaloby, lebo súdy na rozdiel od pána Lipšica vnímali veľa podozrivých faktov týkajúcich sa toho, čo Lipšic prezentuje ako nepriestrelný dôkaz viny: jedná sa o spermiu, ktorej genetická informácia podľa znaleckého posudku patrila obžalovanému.
Malo to však viacero chybičiek (a teraz vychádzam z medializovaných tvrdení obhajoby):
A/ NIKDE NA SVETE neprežila nezamrazená spermia tak dlho, ako keď sa do prípadu tejto vraždy vložil Ján Čurilla. Viacerí experti vylúčili, aby spermia prežila tak dlho a jej genetická informácia bola detekovateľná.
B/ U nás spermia nielenže prežila, ale pán Čurilla podľa dátumov v spise poznal výsledok jej genetickej analýzy ešte pred jej vykonaním. No úplný zázrak!!! Samozrejme prežila len jediná spermia a teda analýza sa nedá zopakovať. Nedá sa zopakovať aj preto, lebo táto spermia bola, citujem, „spotrebovaná“. Neexistuje ani len foto spermie z mikroskopu a niekoľko rokov sa ani nespomínalo, že by ju pod mikroskopom niekto videl… No smola.
C/ Spermiu-rekordmanku našli na šatách, ktoré NEBOLI nájdené na mieste činu!!! Dobre čítate. Síce šaty našli na druhý deň tri metre od miesta nálezu obete, ale záznamy televíznej kamery (!) ukázali, že v deň obhliadky miesta činu tam jednoznačne tieto šaty NEBOLI! Neboli to teda ani len šaty, ktoré by mala obeť v čase činu na sebe. Niesla si ich v batohu.
VHS kazeta s nahrávkou z miesta činu bola podľa advokáta nevinného pána uschovaná u pána Čurillu, pán Lipšic.
D/ Toto všetko viedlo k oslobodeniu obžalovaného pána Ježovicu.
E/ Ale keď po celej tejto tortúre šialených súdov a dokonca po niekoľkých mesiacoch vo väzbe mala začať tá istá tortúra znovu, lebo ktosi dal mimoriadne dovolanie, pán Ježovica sa v zúfalstve zastrelil. Už tú nespravodlivosť nevládal znášať ďalej, povedal jeho advokát.
V tom čase ste už rodinu pozostalých zastupovali Vy, pán Lipšic.
No a keď (takmer) o tomto všetkom urobila Anka Žitná Lučaiová rozhovor s advokátom obvineného, urobil z nej Lipšic na svojom facebooku, citujem, obhajkyňu brutálneho vraha.
Tak po prvé: Pán špeciálny prokurátor, brutálneho vraha tej mladej ženy ešte stále nechytili. Je smutnou vizitkou úpadku právneho povedomia špeciálnej prokuratúry, keď o takom niečom musím poúčať samotného špeciálneho prokurátora, ale viete, na Slovensku ešte stále platí prezumpcia neviny. Aj keď Vy ju neuznávate…

Po druhé: Vyčítate Anke Žitnej, že si nepozýva hostí z druhej strany, ale podľa mojich skromných vedomostí ste to boli Vy, kto už pred rokmi odmietol pozvanie od Anky Žitnej na rozhovor a nedávno ste sa Vy, prokurátor, nechali počuť, že pre novinárov z média vlastneného istou skupinou Vy odpovedať nebudete. Médium, kde pracuje Anka Žitná patrí tomuto majiteľovi, všakže? To je ten majiteľ, pre ktorého ste robili advokáta? Aha.

Po tretie: Nepáči sa mi Vaša snaha o podsúvanie kriminalizácie novinárky Žitnej, pán Lipšic, lebo som si všimla istú postupnosť… Najskôr začnete trúsiť isté poznámky… a potom… čuduj sa svete… zrazu ľudí stíhajú za obvinenia z tých rečí, ktoré Vy trúsite… aj keď občas chýbajú dôkazy.
Pán Lipšic, pravdu pozná už priveľa ľudí… aj to, čo ste robili.
A keď sa teda oháňate tým, ako Vaše obľúbené médiá robia rozhovory s ľuďmi aj z druhého tábora, tak si nalejme čistého vína… víno Vy rád.

Klamali ste v médiách o pánovi advokátovi Ribárovi. Pán Ribár žiadal dotyčné médium a.k.a. Zuzka Kovačič Hanzelová, aby mu dali priestor na vyjadrenie. Ani mu NEODPOVEDALA.
Tak už neklamte o vyváženosti Vašich obľúbených novinárov a netvárte sa ako obeť, že Vás a Vám podobných Anka Žitná nepozvala do debaty, keď sám debaty vo vybraných periodikách vrátane toho jej odmietate a rozhovor s ňou ste odmietli už pred rokmi.

A k argumentu, že by Anka Žitná nezvládla argumentáciu si Vám dovolím len pripomenúť, že ste viacerých ľudí na facebooku blokli po tom, čo Vám napísali, že prípad vraždy tehotnej ženy nebol nikdy vyšetrený, čo je fakt. Takže kto tu nezvláda vecnú argumentáciu?
Klamať sa nemá, pán špeciálny prokurátor. Ani o mŕtvych.

P.S.: Keď pred rokmi Vaši súputníci riešili snahu o kriminalizáciu Anky Žitnej, istý pán G., ktorého veľmi dobre poznáte, na správu „Mali ste tú Anku odstíhať. P*ča, skoro som sa dogrcal,“ odpísal:
„Nebolo dosť dôkazov. …“

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *