20. mája 2024

Video-DUEL Gašpar vs. Spišiak: Ostré slová o pobyte za mrežami

0

DUEL Gašpar vs. Spišiak: Ostré slová o pobyte za mrežami


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


👉OSPRAVEDLŇUJEME SA, TECHNICKÁ CHYBA ZVUKU SA NAPRAVÍ V 59:43👈 V minulosti boli dlhoroční kolegovia v policajnom zbore.

Od posledných parlamentných volieb ide o politických súperov, ktorí stoja na úplne opačných brehoch. Pozvanie do štúdia Startitup tentokrát prijali bývalí policajní prezidenti Tibor Gašpar, ktorý reprezentuje farby Smeru a Jaroslav Spišiak, ktorý v parlamente zastupuje Progresívne Slovensko. Gašpar je v súčasnosti obžalovaný v kauze Očistec a obvinený v prípade Ezechiel 7.

Diskusia sa tak točila aj okolo zmien v trestnom zákone, ktoré pripravoval Smer a pozastavil Ústavný súd SR. Práve tieto úpravy znižujú tresty ľuďom blízkych Smeru, vrátane Gašpara. Spišiakovi sa nepozdáva ani dosadenie syna Tibora Gašpara Pavla za námestníka v SIS, ktorý tak prebral kompetencie šéfovať tejto inštitúcii. Hovorí, že na čele slovenských tajných by mal byť človek, ktorý má aspoň minimálne skúsenosti s bezpečnostnými zložkami.

Gašpar však svojho syna obhajuje a rozpráva aj o jeho spochybňovaných majetkových pomeroch.

Startitup


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *