28. apríla 2024

O ľudskosti a ľudských právach- pre p. Čaputovú a Ďurkovú.

0

Príprava likvidácie J. Almášiho. Čo sa našlo v ukrývanom spise


👉Napriek ustavičnej cenzúre na FB, sa snažíme byť s Vami v kontakte. Sledujte nás na telegrame👈


Vážená pani MUDr. Ďurková, PhD.,

Víťazi čelia realite. To je môj obľúbený výrok od dr. Phila a snažím sa ho držať, aj keď je to občas veľmi bolestné. Čo tým chcel dr. Phil povedať? Že sa treba pozerať realite do očí.

Keď mi niekto do mojej schránky pošle podozrenie voči niekomu aj z mojich blízkych, nezametám to pod koberec. VŽDY si rovno pýtam dôkazy. Tie dôkazy nikdy neprišli a tak viem, že ide len o ohováranie.

Keď nie sú dôkazy, použijem google a overím si to aj sama. Keď nestačí google, konfrontujem blízku osobu a tá mi povie, ako si môžem overiť, či je to pravda a prečo to pravda nie je.

Chcem Vám napísať čosi o ľudskosti a ľudských právach, pani Ďurková.

Na polícii slúži jeden pán Ďurka. Podľa človeka z policajných odborov (a bolo to aj publikované v jednom časopise) mu súd už pred rokmi vyčítal, že bránil zadržanej osobe v kontakte s právnikom.

Lenže to vyzerá tak, že to nebol ojedinelý exces, lebo na bránenie v kontakte s právnikom sa sťažoval aj Juraj, o ktorom Vám chcem napísať.

Juraj bol v kolúznej väzbe na základe tvrdenia pána Ďurku o svedkovi, ktorého mal Juraj ako advokát zastupovať a ovplyvňovať, pri čom pravdou je, že ho Juraj nikdy nezastupoval, čo svedok potvrdil na súde.

Áno, Juraj je právnik a teda vie rozoznať, čo je zákonné a čo je svojvôľa. Každý zadržaný má právo zavolať kedykoľvek v priebehu dňa svojmu právnikovi.

Juraj ale nemohol z väzby zavolať ani svojej právničke, lebo policajti si vymysleli, že jej číslo nevedeli overiť. Pri tom v inom prípade jej pán Čurilla na to číslo bežne volával.

Chcete vedieť aj číslo, z ktorého pán Čurilla volával, alebo si to overíte aj sama? Juraj mal veľmi vážnu diagnózu rakoviny. Vy ste, ako som počula, klinická onkologička.

Juraj bol tesne po chemoterapii, keď si na neho vymysleli, že viezol pána Zápalku (pseudonym) na miesto činu.

Lenže Juraj bol v tom čase práve na operácii na onkológii, tak snáď sa zhodneme, že nikoho nikam neviezol. Juraj potreboval ísť na kontrolu ku svojmu onkológovi po troch mesiacoch kolúznej väzby.

Sudca preto rozhodol z humanitárnych dôvodov o umiestnení Juraja do väzby v Bratislave, aby to mal bližšie na svoju onkológiu.

Ale chlapci z NAKA vymysleli, že ho treba previezť do väznice na východné Slovensko a ešte si o ňom písali, že dúfajú, že sa Juraj obesí… nemôže byť v Bratislave…

Operatívec Magula vtedy napísal: „Košice k Cigánom.“

(Ospravedlňujem sa, drahí rómski spoluobčania, za slovník a myslenie pána Magulu.) A viete, čo na to odpísal istý pán Ďurka?

„Super chlapi. Papier na premiestnenie je najmenej Ani týždeň tu nebude a ide do p*če na východ“.

Juraj sa tak dostal k svojmu onkológovi až po 8 mesiacoch, pani Ďurková. Keď onkológ videl, v akom stave mu Juraja eskorta doviedla, mal ten skúsený lekár slzy v očiach. Juraj chodí na onkológiu na Klenovu na tretie poschodie. V ten deň, keď ho konečne viezli stovky kilometrov na kontrolu, bolo teplo a tak mal kraťasy.

Juraja spútali do takzvaného medveďa. To je ten spôsob spútania, keď sú spútané v reťaziach aj nohy.

Slabšie povahy nech radšej prestanú čítať.

Spútali ho tak, že sa mu putá na nohách zarezávali do kože a DONÚTILI ho, aby v tých putách išiel na tretie poschodie PEŠO, aj keď bol k dispozícii výťah. Pri každom schode sa mu putá na nohách zarezávali do krvi viac a viac. K svojmu onkológovi vďaka poraneniam od pút z tej cesty po schodoch dorazil krvavý.

Blíži sa veľká noc, tak si viete predstaviť ako to vyzeralo. Pani Ďurková, teraz budete chcieť mávnuť rukou a povedať, že sa to nestalo. Ale ste onkologička a snáď máte na Klenovej svoje kontakty.

OVERTE SI TO.

A môžete si overiť rovno aj to, či je pravda, že na Juraja pri návšteve na onkológii pri gastroskopii a kolonoskopii mierili samopalmi ozbrojení muži v kuklách.

Pani Ďurková, prokurátori špeciálnej prokuratúry sa rozčuľovali, že budú mať dozerať nad situáciou väzňov vo väzniciach.

Faktom je, že keď mali prísť Kolíková spolu s Borisom Kollárom do Jurajovej väznice na kontrolu zaobchádzania s väzňami, Juraja nad ránom zobudili a radšej ho PREVIEZLI do inej väznice… samozrejme opäť čo najďalej na východ Slovenska.

Jurajovi pán Ďurka opakovane nedával včas povolenie na kontakt s rodinou. Hovoríme tu pri tom o človeku, o ktorom aj Vaši chlapci predpokladali, že už dlho žiť nebude. Aj tak sa Juraj nemohol porozprávať so svojou manželkou, deťmi a ani s mamou a jeho mama sa nemohla celé mesiace porozprávať so svojim veľmi vážne chorým, možno umierajúcim synom.

Spomeňte si na ňu v kostole až budete počúvať o utrpení Márie, keď jej umieral syn. Nie je to ďaleko od pocitov, ktoré spôsobili Jurajovej mame, keď netušila ako na tom jej syn je a modlila sa a premýšľala, či nemá bolesti a či neumiera.

Juraja prevážali ako mača z väznice do väznice a vždy chvíľu trvalo, kým dostal povolenie na to, aby mal TEKUTÚ stravu, ktorú potreboval kvôli svojej rakovine. Nikto sa o to nestaral a prevoz do inej väznice spôsoboval, že zakaždým musel novú väznicu presviedčať, že NAOZAJ potrebuje tekutú stravu a teda žiadať vôbec o jedlo, ktoré by bol schopný stráviť.

Ale viete čo? Juraj sa neobesil. A neobesil sa ani keď ho nechali 16 dní NEZÁKONNE vo väzbe.

A keď jeho a jeho dvoch spoluväzňov mali konečne z tej nezákonnej väzby pustiť, viete, kto podľa odposluchov zariadil, že jedného z nich ešte chvíľu nepustili aj keď už sudkyňa vydala PRÍKAZ na bezodkladné prepustenie?

Pán, ktorý sa do telefónu predstavil ako ĎURKA. Nadiktoval aj svoje telefónne číslo, keby ste si to chceli overiť. Chcete si vypočuť tú nahrávku, aby ste si overili, komu patrí ten hlas, pani Ďurková, alebo stačí takto? Ak nestačí, dalo by sa to zariadiť… Toľko len o jednej jedinej obeti, pani Ďurková. Juraj mal ale ešte stále šťastie.

Prežil.

Ďalšie popisy detailov jeho života v rukách orgánov činných v trestnom konaní, ktoré chceli jeho smrť (citujem: „keby sa ten <<Juraj>> zavesil“, „Zavesí, zavesí, už mám plán a na ňom zakladám“), sú popísané v liste pani prezidentke.

Prezidentka dostala ten list od Jurajovej mamy v januári 2021. V tom čase Juraj už nemal niekoľko mesiacov prístup do spisu (!).

V tom spise bol už v tom čase znalecký POSUDOK z Kriminálno expertízneho ústavu potvrdzujúci, že Juraj čin, ktorý mu bol kladený za vinu, nemohol spáchať a napriek tomu Jurajovi predĺžili kolúznu väzbu o ďalších 7 mesiacov. Prokurátor sa zvyčajne pred podaním na súd o predĺžení väzby radí s vyšetrovateľom…

Tak čo myslíte, čo pán Ďurka prokurátorovi povedal, že došlo k predĺženiu väzby? Juraj a jeho advokáti o tom znaleckom posudku nevedeli, lebo ich nikto do spisu NEPUSTIL (!), a tak sa Juraj nemohol brániť.

Povolenie nahliadnuť do spisu Jurajovi advokáti dostali až po ďalších 116 (!) dňoch Jurajovej väzby a na tom povolení bol podpis pána Ďurku. Troška dlho mu to trvalo, nemyslíte, pani Ďurková?!?

Nech sa páči, overte si to.

Overte si u pani prezidentky, že sme tu mali občana, ktorý NEMAL prístup ani do svojho spisu, ani k svojim advokátom, ani k svojmu onkológovi a prestaňte už predstierať, že sme tu v posledných rokoch mali právny štát. Lebo toto by sa v PRÁVNOM ŠTÁTE s vedomím dozorového prokurátora, špeciálneho prokurátora a prezidentky NIKDY nestalo.

A ak Vám to pani prezidentka poprie, tak mi dajte vedieť.

Ten email od Jurajovej mamy pre pani prezidentku Vám rada prefotím a prepošlem aj s odpoveďou od prezidentkinej kancelárie. Áno, ten email NAOZAJ existuje.

Blíži sa Veľká noc… Budem sa za Vás modliť, pani doktorka.

Držte sa! Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *