12. mája 2024

Podporujú Progresívci teroristov? Pokiaľ sa dá napľuť na Rusko, áno.

0

CROCUS CITY HALL PO TERORISTICKÉM ÚTOKU


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Je zvláštne, ako sa liberálne médiá typu denník N dokážu kľudne zastať aj teroristov, pokiaľ sa tým dá napľuť na Rusko. Čo tam po takmer dvoch stovkách mŕtvych, asi im mali uvariť kávičku, pozvať na obedík, pohladkať po vláskoch a prepustiť na kauciu, lebo podľa tých záznamov vôbec nie je isté, že ide o sprostých vrahov.

Áno, nejde o najhumanistickejšie riešenie, ale je tu tiež otázka, ako ostať humánny voči tým, ktorí si žiadnu humánnosť nevážia. Naopak hodnota ľudského života im nehovorí nič, v sekundách ho brali jeden po druhom a čo je nejdesivejšie – kto sa ešte hýbal, toho podrezali nožom ako na bitúnku.

Možeme sa pohoršovať nad tým, že Rusko svoje metódy vypočúvania masových vrahov neskrýva. Asi robia chybu, že to netaja podobne ako kolegovia z USA, ktorí mali zavedené rovnaké praktiky proti väzňom na Guanáname. Vtedy poburujúce titulky denníka N chýbali.

Ale čo ma ešte viac zarazilo, v diskusii sa naozaj títo progresívni prívrženci postavili na stranu teroristov, ako je im ich ľúto, že tak strašne trpia. Aké nepokrytecké! Škoda, že keď u nás takto trpel jeden väzeň a ministerka Kolíková zverejnila nespochybniteľnú „pravdu“ o tom, ako si vylúpol oko pri cvičení, tak vtedy sa akosi zabudli pohoršovať. Vtedy sa obeti dokonca vysmievali…

Marek Kurta


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *