12. mája 2024

P. Drulák: Školstvo v rozklade. Ohlupovanie detí. Politici v koncoch.

0

P. Drulák: Školstvo v rozklade. Ohlupovanie detí. Politici v koncoch.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Politika, medzinárodné vzťahy zľava v autorskom programe významného českého politológa a vysokoškolského pedagóga, bývalého prvého námestníka ministra zahraničných vecí, bývalého českého veľvyslanca v Paríži, autora rady odborných kníh u prestížnych svetových vydavateľstiev profesora Petra Druláka.

Petr Drulák, významný český politolog, sa vo svojich komentároch nevyhýba ostrým slovám. Poukazuje na problémy školstva, ktoré podľa neho čelí rozkladu a ohlupovaniu detí. Zdôrazňuje, že politici sú v koncoch a nedokážu nájsť riešenia pre súčasné výzvy.

Drulák, ktorý má bohaté skúsenosti z akademickej sféry aj z diplomatických pozícií, používa svoj hlas na to, aby upozornil na tieto kritické otázky. Jeho slová rezonujú v spoločnosti, kde vzdelávanie a politická zodpovednosť sú čoraz viac pod drobnohľadom verejnosti.

Aby bylo jasno/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *