20. mája 2024

Ku Korčokovmu prejavu o špinavom financovaní kampane.

0

Horúci krumpeľ Korčok v rukách opozície


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Skontaktovala ma jedna celebrita. Nie je to žiadna rýchlo vzniknutá internetová hviezdička, ale osoba, ktorá si svoje meno v showbiznise budovala vyše desať rokov.

K politike sa v minulosti táto osoba nevyjadrovala. Politické relácie nerobila. Aj tak sa za posledné dva týždne stala terčom organizátorov Korčokovej kampane.

Chceli po nej, aby sa verejne prihlásila ku Korčokovi a podporila ho.

Celebrita povedala, že to zváži.

Pred dvomi týždňami by Korčoka táto celebrita aj volila… Lenže tlak sa zvyšoval. Tlačili zo strany viacerých ľudí. Celebrite to začalo byť viac než nepríjemné.

Tlak na verejnú podporu sa zvyšoval aj tak ďalej.

Tesne pred druhým kolom bolo celebrite povedané, že jej ZAPLATIA (!!!), ak verejne podporí Korčoka. To bola posledná kvapka. Povedala NIE. Som presvedčená, že toto nebola jediná celebrita, na ktorú tlačili, a preto sa pýtam:

1/ Koľko celebrít podporilo Korčoka pod tlakom?

2/ Koľko stála podpora od takých celebrít?

3/ Hovorilo sa, že už kandidáti minuli na kampaň všetko, čo minúť mohli, a aj tak táto celebrita dostala ponuku, že jej ZAPLATIA.

Kto by jej teda Korčokovu podporu zaplatil a Z KOHO peňazí?? Toľko ku včerajšiemu Korčokovmu prejavu o špinavom financovaní kampane.

Až pán Korčok vytriezvie po včerajšej opici, mohol by ten nábor a financovanie „podporujúcich“ celebrít vysvetliť detailne a prihodiť k tomu aj konkrétne sumy.

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *