20. mája 2024

Šedivý priemer z mestského úradu v Pezinku – je koniec…

0

Čaputová Šedivý priemer z mestského úradu v Pezinku - je koniec...


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Keď staviame dom, projekt zveríme skúsenému architektovi, kúrenie nám rieši kúrenár, lietadlo, ktorým letíme na dovolenku pilotuje pilot s nalietanými hodinami, operuje náš skúsený lekár. Všetci menovaní, na ktorých pri výkone ich prace kladieme vysoké nároky, prešli štúdiom, dlhoročnou praxou, skoleniami, preskúšaním, atestáciami…Za prezidentku sme si zvolili pani Čaputovú. Z Wikipédie vyplýva, že pani Čaputová po skončení Právnickej fakulty pracovala ako koncipient vo viacerých advokátskych kanceláriách, advokátske skúšky však už nezložila, pracovala na mestskom úrade v Pezinku a ponevierala sa v neziskovo sektore…číže stručné povedané, šedivý priemer, nič moc, pohodlne plávanie životom. Nebolo by na tom vôbec nič zle, sú náš takých státisíce.

Pani Čaputová mala a ma chabé predstavy o fungovaní vnútroštátnej politiky, o zahraničnej politike, geopolitike, histórii, filozofii, spoločenských pohyboch a historických súvislostiach ani nehovoriac. Najväčšou chybou ktorej sa dopustila je to, že sa nekriticky precenila a uverila, že osobnostne zvládne úlohu prezidentky. Prezident, najvyššia ústavná funkcia v state. V normálnej spoločnosti sa o tuto funkciu uchádzajú ľudia, ktorí desaťročia získavajú vnútro a zahraničnopolitické skúsenosti v rôznych funkciách, osobnostne zrejú na rôznych postoch, sú spoločenský známi a pozívajú konsenzuálnu účtu, rola prezidenta je vyvrcholením ich celoživotnej cesty,, zúročením skúsenosti….Pani Čaputovú presvedčili, že svoju političku kariéru môže koncipovať opačné, teda začať ju rovno vo funkcii prezidentky. Je to niečo podobne, ako keby pilota práškovacieho lietadla, ktorý postrekuje kukuricu v extraviláne obce Šajdíkove Humence, z večera do rana, postavili do kokpitu Boeing-u 737. Sadli by ste si do takéhoto lietadla?

My sme pani Čaputovú z mestského úradu v Pezinku, posadili do Grassalkovichovho paláca. Klamlivý obraz o pani Čaputovej nám totiž vytvorili liberálne média…Po jej zvolení sa začali hrnúť ocenenia z tretieho sektora, ruka v ruke aj s nemalou finančnou čiastkou…žeby uhradenie nákladov na kampaň? V rámci mediálnej kampane a nutného divadielka, sa začala spomínať medzi najvplyvnejšími političkami Európy, v rebríčkoch sa ocitala v spoločnosti zvučných mien, napr. p. Merkelovej….Nuž ale pani Čaputová na to nemala, nebola ani prezidentkou všetkých, ani dobrou prezidentkou. Nielen že neodhadla svoje schopnosti a možnosti, ale samoľúbo uverila sebaklamu, že stačí sa usmievať, pripadne ustarostene „citlivo vnímať“, prijať v paláci deti z domova, pripadne sa zúčastniť festivalu Pohoda a získavať lačné body. Pani prezidentka vniesla do spoločnosti rozkol, prispela k polarizácii a dovolila vláde trápneho premiéra Hevera vládnuť ešte 10 mesiacov po vyslovení nedôvery parlamentom. Nebola nezávislou prezidentkou. Slepo kopírovala neliberálne myšlienky z Bruselu a USA. Bola len trápnym štatistom na vnútropolitickej scéne a nevplývala na dianie ani tam, kde jej to kompetencie dovoľovali.

Prosím váš, všetkých, ktorí ste s prezidentkou nadšení, prestaňte náš, ľudí s iným názorom, označovať za nevzdelaných, primitívov, hej Slovákov, dezolátov…Nie sme lepšími, ani horšími ako vy…len mame iný názor…na príčiny vojny na Ukrajine, na spôsob jej ukončenia, na riešenie otázok ohľadné LGBTI komunity, ma nelegálnu imigráciu, usporiadanie EU, právo veta…a Ine. Vy najviac voláte po slušnosti, tak nám ju prosím aj ukazujte…namiesto agresie a urážok, diskusia a argumenty.

Teším sa, že volebne obdobie pani prezidentky Čaputovej konči, ako rýchlo zasvietila, tak rýchlo zhasla, už sa ani nespomína ako horúca kandidátka na nejaký významný zahraničný post. Pani prezidentka, Vaše účinkovanie bolo amatérske, miestami smutne, nesúce sa na vlne liberálneho mainstreamu. Jedným zo základných predpokladov úspešného života, kariéry, je v prvom rade dobre poznať sám seba, vedieť na čo mám a na čo nie. Vy ste seba pred vyše piatimi rokmi vysoko precenila…som rad, že ako prezidentka, politicky končíte /aspoň dúfam/.

Autor: miralen


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *