20. mája 2024

Komediant, klamár a demagóg Kňažko je politická skamenelina

0

Komediant, klamár a demagóg Kňažko je politická skamenelina/koláž JNS


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Klamár a demagóg Kňažko je politický dinosaurus, a tieto skameneliny zvyknú mlčať.

Kňažko naďalej podporuje predčasné voľby na Slovensku. Opozícia by mala bojovať za predčasné voľby, keďže podľa Kňažka sme svedkami samoamnestie. Takto nazýva novelu Trestného zákona či zrušenie Úradu špeciálnej prokuratúry.

„Vlády sa majú meniť a keď sú na to dôvody, tak to treba žiadať,“ tvrdí známy komediant. Ostatné prezidentské voľby označil za podvod, keďže kampaň bola plná klamstva.

V dávnych dobách, keď dinosaury vládli zemi a slová ako „klamár“ a „demagóg“ ešte neboli vynájdené, bolo ticho zlatom a mlčanie bolo jazykom obrov. Predstavte si, že by dinosaury mohli hovoriť – aké by to bolo? Možno by sa tyrannosaurus rex sťažoval na nedostatok zubnej pasty, alebo by diplodocus debatoval o najlepšej technike žuvania listov. A čo by povedal náš priateľ Kňažko? Možno by bol majstrom v ironických poznámkach, keďže jeho mozog nebol väčší ako valček na orechy. Ale počkajte, nie je to všetko len fantázia? Veď dinosaury nemali schopnosť hovoriť, ich komunikácia bola založená na gestách, pohľadoch a možno aj na nejakom tom prehistorickom vrčaní.

A tak, v duchu tejto prehistorického ticha, možno by sme sa mali inšpirovať a občas tiež zvoliť mlčanie namiesto slov. Veď ako hovorí staré príslovie, „mlčanie je niekedy hlasnejšie ako najhlasnejší výkrik“. Takže, keď nabudúce stretnete klamára alebo demagóga, možno by ste mali zvážiť taktiku dinosaurov – jednoducho sa na nich pozrite s prehistorickou dôstojnosťou a… mlčte. Kto vie, možno práve týmto mlčaním povediete viac ako tisíc slov.

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *