19. mája 2024

DOŠLO AJ NA RIZMANA. Dojenie štátu parazitmi pomalu končí

0

DOŠLO AJ NA RIZMANA. Dojenie štátu parazitmi pomalu končí


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


DOŠLO AJ NA RIZMANA

Došlo aj na partnera prezidentky! Súčasný vládny kabinet sa po nástupe k moci nechal počuť, že zredukuje napojenie mimovládnych organizácii na štát a na peniaze zo štátneho rozpočtu. A to aj vláda robí!

Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok z Hlas-SD sa rozhodol pre zásadný krok a odvolal päť členov Rady vlády pre mimovládne neziskové organizácie. Medzi odvolanými sú Laura Dittel z Karpatskej nadácie, Peter Medveď z Nadácie Ekopolis, Karolína Miková z PDCS, a dokonca aj Juraj Rizman z Post Bellum, ktorý je partnerom prezidentky. Denník N informuje, že dôvody odvolania neboli verejne uvádzané, čo vyvoláva otázky o motivácii tohto kroku. Tento akt prichádza v čase, keď sa vláda stretáva s kritikou za svoj prístup k občianskemu sektoru, a zdá sa, že odvolanie týchto členov môže byť súčasťou širšieho trendu obmedzovania vplyvu mimovládnych organizácií na verejnú politiku.

JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *