3. mája 2024

Video-Nerozumiem povyku kvôli odvolaniu Rizmana a ďalších

0

“Nerozumiem povyku kvôli odvolaniu Rizmana a ďalších," hovorí Šutaj Eštok


👉Napriek ustavičnej cenzúre na FB, sa snažíme byť s Vami v kontakte. Sledujte nás na telegrame👈


Nemám problém s mimovládkami, ktoré si plnia úlohu v oblastiach, kde štát zlyháva. Ale tí, čo si pomýlil svoju agendu a chcú robiť politiku, nech sa páči, nech si založia politickú stranu,“ odkazuje minister vnútra

“Toto nie je jediných päť ľudí, ktorí rozumejú mimovládnemu sektoru,” komentuje minister vnútra Matúš Šutaj Eštok odvolanie partnera prezidentky Zuzany Čaputovej Juraja Rizmana a štyroch ďalších ľudí, ktorí pod hlavičkou “osobností občianskeho sektora” boli členmi Rady vlády pre mimovládne neziskové organizácie.

Spolu s Jurajom Rizmanom skončili v rade vlády aj Laura Dittel z Karpatskej nadácie, Karolína Miková z mimovládky Partners for Democratic Change, Peter Medveď z Ekopolisu, či Boris Strečanský z Centra pre filantropiu. Opozícia toto náhle odvolanie bez udania dôvodu kritizuje, minister im odkazuje, že tomuto “povyku” nerozumie a že ak chcú robiť politiku, nech si založia podľa zákona o politických stranách vlastnú stranu.

O vyhrotenej atmosfére v spoločnosti, na ktorú doplatili influenceri podporujúci v prezidentskej kampani Petra Pellegriniho, ale aj o vyšetrovaní káuz spojených s takzvanými Čurillovcami, či o prešetrovaní predražených nákupov hybridných automobilov, ktoré policajti v teréne nemajú kde nabíjať hovoril v najnovšej epizóde relácie TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *