15. mája 2024

Lipšicove lži a špinavosti-zvukový záznam

0

„Celý život“ D. Lipšica - jedno veľké klamstvo


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Pán Lipšic, v relácii Na telo ste spomenuli pár svojich postojov a niekoľko krát ste spomenuli kauzu takáčovci.

Dovolím si k tomu napísať pár faktov.

Sťažujete sa, že za mesiac Generálna prokuratúra neodpovedala Harkabusovi na jeho žiadosť, že chce ísť do Žiliny.V kauze takáčovci osoba vo väzbe nemala prístup k onkológovi OSEM mesiacov a do spisu nemohli jeho advokáti nahliadnuť vyše päť mesiacov. Jo a mimochodom… neumožnili mu ani telefonovať so svojou advokátkou.

13 ľudí v kauze takáčovci zahučalo do väzby len na základe tvrdenia jedného drogovo závislého človeka, ktorý medzi tým prosil o pomoc, lebo ho podľa jeho slov vydiera NAKA.

13 ľudí zavreli bez dôkazov. Len tak. Niektorí vo väzbe prišli o zdravie. Nedokážu spávať. Majú po tejto väzbe vážne poškodený zrak. Jeden má vymenené oba bedrové kĺby.

Jeden je mŕtvy.

Dvaja z nich mali spáchať rovnaký skutok… ani o sebe navzájom nevedeli. O jednom z nich sa „vaši chlapci“ bavili, že píšu lajstrá o ňom bez dôkazov (v čase, keď by poctivý policajt dôkazy mal!)…

Tento obvinený bol podľa rozsudku Ústavného súdu vo väzbe protiústavne 560 dní. 560 dní, pán Lipšic!!!

To je ten veriaci advokát Martin Ribár, o ktorom ste minule klamali na besede s Hanzelovou… O druhom si čurillovci písali, že nech sa obesí a že už na to majú plán. Obžalobu v kauze takáčovci nepísal prokurátor, ale policajt – čurillovec. Pre laikov: obžalobu má VŽDY písať prokurátor! Nie chránený oznamovateľ z NAKA Ď.!

Vo väzbe držali niektorých v tejto kauze nezákonne 16 dní. Odsúdili tam človeka (dohoda o vine a treste) napriek tomu, že mali vedomosť o nadkvalifikácii skutku vďaka znaleckému posudku v spise. Zháňali znalca, ktorý potvrdí to, čo si v obvinení vymysleli.

Nenašli takého znalca, ale aj tak bol ten ich výmysel ďalej uvedený v dôvodoch na predĺženie väzby a väzba BOLA predĺžená… Káľavský vypovedal o podozrivom jednaní operatívcov od čurillovcov s kajúcnikmi v kauze takáčovci.

Káľavského odsúdili za vynášanie info, ale nik nevie povedať čo konkrétne vyniesol a nenašli ani jednu policajnú akciu, o ktorej Káľavský vedel a ktorá by bola nejakým vynesením info zhataná.

Cestou na pojednávanie takáčovcov náhle umrel advokát Almáši. V jeho tele aj v káve bol amfetamín. Pri jeho tele bola NAKA. Spisy a poznámky ku kauze takáčovci na pár dní zmizli z jeho auta, pri ktorom umrel.

Potom sa zistilo, že do nich nahliadala polícia a informovala o advokátskom spise sudcu, ktorý je menovaný medzi podozrivými v kauze nezákonného zadržiavania osôb vo väzbe.

Podľa odposluchov je vážne podozrenie, že sudca o tom nezákonnom zadržiavaní mal vedomosť a bezodkladne nekonal a osoby neprepustil na slobodu. Ostali vo väzbe 16 dní.

Ale veľmi zaujímavé bolo, čo sa dialo v predposledný deň nezákonného zadržiavania osôb. Pripájam legálne získaný odposluch.

Čurillovec v nahrávke tvrdí, že Pamela včera volala Lipšicovi, „že to zajtra púšťa“… tým myslia prepustenie tých nezákonne zadržiavaných osôb, ktoré mali byť prepustené pred 16-timi dňami BEZODKLADNE.

Zdá sa, že pán Lipšic nejednal ani keď vedel, že ich nejdú pustiť bezodkladne, ale že ich idú pustiť AŽ ZAJTRA.

Pán Lipšic, v kauze takáčovci bol obvinený aj nevinný človek – civil, ktorý svojich spoluobvinených nikdy nevidel ani z rýchlika a s kauzou vôbec nič nemal. Vo väzbe sa mu brutálne zhoršil zrak, ale aj tak nikdy nepodpísal krivú výpoveď, do ktorej ho tlačili.

To je ten pán, o ktorom sa čurillovci bavili, že mu treba hodiť soľ do očí, keď plakal pri výsluchu.Tak až budete chcieť zase spomínať kauzu takáčovci, nezabudnite svetu porozprávať, čo sa v nej naozaj dialo, pán prokurátor.

PS:

Pán Lipšic práve na TA3 hovorí, že svedectvá kajúcnikov žiadny súd nespochybnil.
Takto o jeho klientovi – kajúcnikovi Bernardovi Slobodníkovi hovoril samotný vyšetrovateľ NAKA Vojtuš.

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *