27. júla 2024

Šíriteľovi lží Púchovskému, prekáža únik informácií, nemôže klamať

Šíriteľovi lží Púchovskému, prekáža únik informácií, nemôže klamať

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


MEDZITÝM VO SVETE PS: KEĎ ÚNIK INFORMÁCIÍ NEVYHOVUJE!

Čo zaujíma osadenstvo Progresívneho Slovenska? Odsúdenie atentátu prišlo, veď čo iné možno urobiť, ale podkopávanie dôvery v štát pokračuje!

Asistentovi poslanca Jaroslava Spišiaka, Dávidovi Púchovskému, prekáža únik informácií. Kto si dovolil vypustiť prijímaciu správu premiéra Roberta Fica? Kto odoslal identitu páchateľa? A kto vyniesol video, v ktorom strelec oznámil dôvod svojho činu?

Na rozdiel od Púchovského a PSkárov, tento únik informácií mi neprekáža! Prekážal mi únik informácií v čase, keď bol Púchovský policajtom a prostredníctvom únikov z trestných spisov manipulovali verejnú mienku.

Prijímacia správa z nemocnice vo mne vyvolala pocit, niečoho čo som zažil. Je to niečo, čo nemala verejnosť vidieť v prípade generála Milana Lučanského, ktorého prijímacia správa hovorila o zraneniach, ktoré si nemohol urobiť sám. Situácia zo včera bola iná, verím, že neskončí smrťou, ale práve táto správa z nemocnice zamedzila šíreniu správ o tom, koľko rán premiér utrpel.

Rozumiem, že Púchovskému prekáža uniknuté video, ktoré znemožňuje zo strelca urobiť proruského strelca, ale práve tento únik zamedzí manipulácií verejnosti.

Tento únik informácií znemožnil manipuláciu verejnosti, hoci sa nemal stať, treba zaň poďakovať!

Malé upozornenie na záver páchateľ nemá fotografiu so Šimečkom ide o nezmysel, ale áno bol účastníkom na protestoch opozície, a dokonca protestoval aj na jednom z predošlých rokovaní vlády…

Roman Martiška FB

[monsterinsights_popular_posts_widget]



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *