8. júla 2024

Michal Zoldy: Kolega má pravdu! Kolíková a skysnuté mlieko

Michal Zoldy: Kolega má pravdu! Kolíková a skysnuté mlieko

Zdielajte

Článok Michala Zoldyho s názvom „KOLEGA MÁ PRAVDU!“, kde autor diskutuje o rôznych osobnostiach slovenskej politiky a médií.

  • Roman Martiška: Michal Zoldy cituje Martišku, ktorý komentuje vplyv pohľadu Márie Kolíkovej na mlieko.
  • Medúza Gorgona: Autor porovnáva niektoré političky a mediálne osobnosti s bájnou Medúzou Gorgonou.
  • Kritika médií: Michal Zoldy kritizuje spravodajstvo a niektoré mediálne osobnosti, ako je Gabriela Kajtárová.

Michal Zoldy: Môj vzácny priateľ a múdry novinársky kolega Roman Martiška má pravdu, ba v jeho prípade by som povedal, že má tento raz dokonca svätú pravdu, a tú má u nás málokto, pochopiteľne s výnimkou Smeru, veľkej časti koalície, predovšetkým na prvom mieste Roberta Fica, Roba Kaliňáka, Tomina Tarabu, Ruda Huliaka, Mimi Šramovej, Adriana, Palka Kapustu Na palete, Ľuba Huďa, viacerých ďalších komentátorov a občas, ak sa dobre vyspím a niektorý článok sa mi výnimočne vydarí, aj mňe….

Čo takého múdreho napísal včera Roman? Nuž tento raz ho tu celého presne zacitujem od slova do slova: „Mária Kolíková: Pri takomto valcovaní právneho štátu raz mlieko prekypí…
Nezávislá vedecká štúdia amerických vedcov ukázala, že pri pohľade Kolíkovej mlieko skysne.
Aktuálne americkí vedci v spolupráci s ruskými skúmajú, či na skysnutie mlieka stačí aj fotografia Márie „ty si ten podvod spáchala“. O výsledku štúdie budem včas informovať „

No povedzte, nemá Roman Svätú pravdu?

Má, je to tak. Včerajšia Kolíková a pohľad na ňu bol skvelým receptom na urýchlenie kysnutia mlieka a možno aj vykysnutie zamieseného cesta na buchty alebo koláče. Ak si tá podivná žena z Kiskovej stajne nedá aspoň trochu pozor, stane sa z nej permanentné „Acidko“. Vlastne ona ním už dávno je.

Lenže skysnutie kvalitného slovenského mlieka, akokoľvek nepríjemné najmä v letnej horúčave, nie je zďaleka to najhoršie….. Spomeňte si, tí ktorým vám ešte ako tak slúži aj krátkodobá pamäť, ako som tu nedávno napísal, že pri pohľade na poslankyňu Jaurovú z PS, ktorá už z obrazovky prakticky nemizne, sa mi vždy vynorí bájna Medúza Gorgona. A to bol panečku ťažký kaliber a pohľad na tú medúzu mal nezvratné účinky a dôsledky, aspoň tak si to ja pamätám zo starých gréckych bájí ešte ako dieťa. A čo taká markizácka redaktorka Gabriela Kajtárová….. na ňu nezabúdajme lebo Jaurovej silne konkuruje.

Včera napríklad v televíznych novinách zahlásila, že prezident Pellegrini bol v Poľsku kolegom Dudom prijatý bez veľkých fanfár a ceremónií…..

Kriste pane, aké ceremónie a fanfáry tam mali byť iné, ako tie obvyklé? No samozrejme, ak by tam bol Korčok, to je iné, tie fanfáry by boli z Varšavy počuť až do Štúrova. To je ďalšia medúza gorgona ….. Tých Medúz Gorgon je v opozícii a v médiách viac, sami si dosaďte ich mená do tejto „krížovky“ a nezabudnite pri tom na také nehasnúce „hviezdy“ ako Vášáryová a Radičová. Ale ani taká Jančkárová s tým jej nekonečne milým detinským úsmevom neškodnej naivky nevyvoláva v človeku najlepšie pocity, musíte uznať. A čo pomstychtivá Veronika Remišová – ďalšia „kvasnica“ na rýchle kysnutie všetkého možného. Na Beatu Baloghovú zo Sme a Moniku Tódovú tiež pamätajte, spolu s jej konkubínou Záleskou.

Suma sumárum, fešáci a krásavice sú z nejakého dôvodu jednoznačne len na našej strane… to je môj záver a malý sviatočný doplnok k Romanovmu konštatovaniu zo včera.

Michal Zoldy



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading