16. septembra 2024

Savenna Monteloup: O upálenej exmanželke

Savenna Monteloup: Muž zapálil auto s exmanželkou pri obci Tesárske Mlyňany. (Zdroj: Facebook - Air - Transport Europe, letecká záchranná služba) Čítajte viac: https://mynitra.sme.sk/c/23161917/ukladne-zavrazdil-exmanzelku-v-aute-ju-podpalil-trest-mu-mimoriadne-znizili.html

Zdielajte....
  • Brutálna vražda: Savenna Monteloup: Pán Beňo zavraždil svoju exmanželku tým, že ju polial benzínom, zapálil a zamkol v aute, kde zomrela.
  • Sebestredný manžel: Peter K. sa prejavil ako sebestredný a pravdepodobne narcistický psychopat, keď po smrti svojej manželky a dcérky tvrdil, že jemu bolo najhoršie.
  • Konanie v skrate: Článok vysvetľuje, čo je konanie v skrate a prečo vražda pána Beňa nebola skratom.
  • Zníženie trestu: Prokurátor navrhol mimoriadne zníženie trestu pre vraha, čo autor článku kritizuje ako neadekvátne.

Savenna Monteloup: Ako som vedela, že Peter K. je sebestredný, pravdepodobne narcistický psychopat?
 
Lebo v rozhovore pre médiá ešte z Egypta po smrti svojej manželky a dcérky povedal, že im bolo v predchádzajúce dni všetkým zle… „mne bolo zle najviac”.
 
Jasne.
 
Dve umierajúce a mŕtve osoby, ale Ty si na tom bol najhoršie… 
Odvtedy som už len čakala, kedy ho zatknú. 


Na Slovensku sme mali minulý rok prípad, ktorý akosi unikol mediálnej pozornosti a nikoho moc nevzrušilo, ako dopadol. 
 
Pán Beňo mal bývalú manželku, ktorá si dovolila si PO ROZVODE nájsť priateľa a predstavte si… pánovi Beňovi po rozvode ani nevarila. 
 
Pán Beňo teda ODIŠIEL kúpiť si kanister benzínu, vylákal exmanželku do auta tvrdením, že chce urovnať ich vzájomné spory… ženu POLIAL v aute benzínom, ZAPÁLIL, vystúpil z auta a horiacu ženu v aute UZAMKOL. 

Savenna Monteloup: Na chvíľu odbočme a vysvetlime si, čo je to konanie v skrate. 

Predstavte si situáciu, že manžel príde domov a objaví tam manželku pri nevere. Vezme prvé, čo sa mu dostane pod ruku… napríklad dáždnik… a milenca zapichne… Už po pár sekundách mu dôjde, čo to urobil a snaží sa milenca resuscituovať.
 
Takto vyzerá konanie v skrate. Je to okamžité konanie, bez plánovania, bez rozmýšľania, nečakane.
 
No a poďme sa pozrieť na to, čo považoval prokurátor špeciálnej prokuratúry za skrat, keď NAVRHOL súdu, aby trest tomu hajzlovi mimoriadne znížili:
 
Vrah si išiel kúpiť kanister benzínu….Vylákal obeť na stretnutie….. Podpálil ju.
Zamkol dvere na aute, z ktorého sa snažila horiaca NIEKOĽKO MINÚT dostať až kým neumrela.

TOTO NEBOL SKRAT.

Odôvodnenie návrhu prokurátora špeciálnej prokuratúry na mimoriadne zníženie trestu pre vraha, ktorý mimoriadne trýznivým spôsobom zavraždil exmanželku obsahovalo tvrdenia:
 
Že to bol skrat. Ale zjavne nebol.
Že sa možno domnievať, že u páchateľa došlo k akejsi sebareflexii.
 
Ako vyzerala „sebareflexia“, za ktorú si páchateľ zaslúžil mimoriadne znížený trest? Tak, že páchateľ síce povedal tú povinnú formulku, že je vinný, ale stále tvrdil, že ženu NECHCEL zavraždiť… že on NEVEDEL, že ona pri tom upálení umrie: 
 
„Nikto si nevie predstaviť, čo som prežíval, keď som sa od psychiatričky dozvedel, že nežije. Odvtedy nežijem ani ja. Myslel som si, že prežila.“
 
Jasne… nikto z pozostalých netrpel tak ako Ty… Nikto si ani nevie predstaviť Tvoju mieru utrpenia. Chápeme.
 
Vrah vďaka štedrému návrhu pána prokurátora, tvrdiacemu, že šlo o skrat a u páchateľa došlo k sebareflexii, dostal o 5 rokov nižší trest než mu hrozilo. 
 
A ja odvtedy rozmýšľam kto všetko bol v tomto prípade ešte štedrý… a aký prepnutý musíte byť ako muž a ako prokurátor, keď fakt, že exmanželka exmanželovi nevarila, v pohode oficiálne spomínate popri odôvodnení Vášho rozhodovania sa o mimoriadnom znížení trestu v prípade jej upálenia zaživa.

Savenna Monteloup TG



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.