18. októbra 2024

Video-M. Heredoš-PANDEMICKÁ ZMLUVA (II. časť). Plánuje sa podvod na voličov!

M. Heredoš-PANDEMICKÁ ZMLUVA (II. časť). Plánuje sa podvod na voličov!

M. Heredoš-PANDEMICKÁ ZMLUVA (II. časť). Plánuje sa podvod na voličov!

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Priatelia – občania,

tu sa plánuje úplný podvod na voličov!

Prosím celé pozrieť a v záujme informovania spoluobčanov.

Hráme o naše životy a ani o tom nevieme!

Toto je nehorázne, čo natočil môj kolega Jano Jelínek (č.50) na deň otvorených dverí v NR SR. Klamstvá, mlčanie alebo fabulovanie o Pandemickej zmluve!

Odvracanie pozornosti, zľahčovanie, hlavy v piesku! Všetci dobre vedia o čo ide!

Na konci Janovho videa sa exminister Krajči (ktorého stále odťahoval Pročko) defakto jediný priznal, že zmluva sa rieši vo WHO a že rozhodovať sa bude v EU.

Táto zmluva sa totiž „rieši na iných miestach“ a my máme smerovať protesty (smerujúce k vetu) „na nášho zástupcu vo WHO“. Chápete, na nejakého úradníka ktorý nás údajne zastupuje pri WHO (slová Krajčiho).

Rozumiete? Krajči sa prezradil tiež, keď ozrejmil, že parlament s ňou nič nebude mať, čo je desivé – desivé!

Našu volebnú dôveru si nesmie zaslúžiť nikto, kto zahmlieva a nevie verejne odsúdiť novú Pandemickú zmluvu, ktorú bude chcieť WHO v roku 2024 nastoliť!

Vďaka Ústave SR, kde sú právne normy EU nadradené nášmu vnútroštátnemu právu, môže EU za nás hlasovaním rozhodnúť a ona aj rozhodne! To potvrdzuje Krajči!

Pozrite si pasáž od 5.40 minúty, to je časť Krajčiho – parlament s touto zmluvou nebude nič mať, ona sa bude schvaľovať totiž úplne inde

PRIATELIA – ROZUM DO RÚK MUSÍME VZIAŤ MY VOLIČI

Vyzývame hlavne opozičných politikov, ktorí sa už chystajú do vlády – aby sa demaskovali a okamžite verejnosti povedali, že Pandemickú zmluvu odmietnu a občanov Slovenskej republiky nevydajú do digitálneho a covidového otroctva, ktoré sa na nás chystá!

Odmietnu diktát EU!

Ak to tak neurobia VEREJNE A JASNE – úplne zreteľne – čo doteraz neurobili (!) tak je zrejmé že hrajú hru so systémom a takýto politici a strany si nesmú nárokovať na náš hlas a volebnú dôveru 30. septembra 2023!

Podvedú nás!

Odmietam hlasno zdravotnícku digitálnu totalitu WHO a Pandemickú zmluvu ako celok!

Priatelia, musíme sa informovať!



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.