18. októbra 2024

Ľuboš Blaha-TEN POCIT, KEĎ OPOZÍCIA ODVOLÁVA MINISTRA ZA TO, ŽE ŽUJE ŽUVAČKU

Ľuboš Blaha-TEN POCIT, KEĎ OPOZÍCIA ODVOLÁVA MINISTRA ZA TO, ŽE ŽUJE ŽUVAČKU

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


  1. Minister Matúš Šutaj Eštok samozrejme ostáva vo funkcii, robí výbornú robotu a my sme do nohy hlasovali proti jeho odvolaniu.
  2. Celá táto opozičná schôdza bola obyčajná fraška. Na záver som viedol schôdzu a „profesor“ Pročko zdôvodňoval odvolávanie ministra vnútra tým, že Matúš žuje žuvačku
  3. Čo narobíte s takýmito mozgovými titánmi? Dnes sa tam OĽaNO postavilo na tlačovku ako vedenie Cosa Nostry.
  4. Zlikvidovali policajného prezidenta, generála Lučanského… Ako Cosa Nostra kedysi sudcu Falconeho.
  5. A teraz sa vyhrážajú Matúšovi Šutajovi Eštokovi. Ako poslední mafiáni. Na čele s Pročkom. Žuvačková Cosa Nostra. Úplne, že Tutti Frutti.
  6. Spravodlivosť si ich nájde. A oni to vedia. Preto toľko kvičia. Netreba si ich všímať. To z nich kvičí strach.
  7. Poďme ďalej. Medzitým už aj v Štandarde uznali, že český moderátor v rozhovore s Erikom Kaliňákom zlyhal na plnej čiare.
  8. Chcel Erikovi ukázať, že médiá hlavného prúdu nie sú zaujaté a útočné a svojou extrémnou zaujatosťou a primitívnou útočnosťou dosiahol presný opak – gratulujeme
  9. Na Aktualitách sa opustil jeden z ich komentátorov. Vraj alternatívnym médiám chýba profesionalita. No jasné – lebo hlavný prúd je úplný créme de la créme.
  10. A preto do Sme píše ako dvorný komentátor Schutz bez vysokej školy, debaty im vedie bakalárka Hanzelová, Aktuality riadi netvorivý balvan zo žilinského Večerníka a hviezdou N-ka je milenka sudkyne, ktorá vo svojej diplomovke použila až dve knihy. Bravó!
  11. Takýchto „profíkov“ nájdete za hrsť v ktoromkoľvek šenku. Po dvanástej večer. Alternatíve títo nedovzdelaní nohsledi oligarchov nesiahajú ani po členky.
  12. V Pluske písali aj o mne, vraj moja Dacia, ktorú predávam, nemá so socializmom veľa spoločné, lebo v nej nejazdil Che Guevara.
  13. Nikde som netvrdil, že by na nej Che jazdil. Pripomína mi doby socializmu, pretože na nej jazdil môj ujo a teta. My sme mali Škodovku, oni Daciu, krásne spomienky na detstvo
  14. Ale je milé, že bulvár píše o mojej Dacii, ďakujem za reklamu. Len by sa trochu mohli viac povenovať tomu, na čom naozaj záleží.
  15. Sulík obral tento štát o státisíce, keď sa vyvážal s dcérenkou do Dubaja a spíjal sa tam s kumpánmi. Toto nech riešia médiá – SaS je strana zhýralcov a defraudantov a musia za to zaplatiť.

Zločiny bývalej vlády postupne vychádzajú na povrch. Ešte sa zapotia, zlodej



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.